plugg!

Igår tog jag och Sara oss in till stan,okej Issabelle körde in oss eftersom bussen körde förbi oss på första försöket men ändå, så vi var i stan vid halv nio, tänk att vi var påväg hem redan vid halv elva. Det är sjukt vad mycket roligt vi missat, ne gårdagen var underbar och sjukt kaos, en otroligt bra kombination, haha. Länge sen en dag innehöll så mycket roligt. De ända tråkiga är att Saras föräldrar inte längre låter henne fira nyår i Uppsala, snyft, jag kommer inte få träffa henne förns efter det att hon kommit hem från Egypten, kommer sakna henne makalöst mycket.

Idag blev en plugg dag, fick ganska mycket gjort faktist, stolt. Det var faktist på tiden, JAG SKA HA MVG, THAT´S IT!! Sen på eftermiddan var de tänkt att jag skulle in och träffa Ebba, men då blev det inte då mamma skäller ut mig för att jag aldrig är hemma och äter middag. Vi har alltid ätit tidig middag men när började vi äta middag vid halv tre?! Sjukt arg jag blev!! Men det ordnade sig nästan sen, dock inte helt. Men de får lösa sig imorron, ska åka in till stan i tid då jag ska göra lite grejer innan också. Jag är sjukt pepp för imorron!!! Det kommer att bli underbart!!!! En grej som inte är så bra är att jag blir bara känsligare och känsligare för laktos, jag åt en Geisa idag och har sjuk ont i magen nu och gissa om den är uppsvälld. Måste testa de snart så mamma och pappa tar det lite mer seriöst. Fick också reda på gränsen för hur mycket synfel man får ha om man ska börja övningsköra utan glasögen. Den va 0,5 jag har 1, cp nu måste jag skaffa nya glsögon också. Inte roligt. Men nog med tråkigheter, jag är sjukt glad just nu och det har jag för avsigt att fortsätta vara.

Så allihop, HA EN GRYMM NYÅRSAFTON, för det vet jag att jag ska, gott nytt år //frida

underbar dag!!

Sorry för dålig uppdatering men jag har inte varit i kontakt med internet så det är som det är. Mellandagsrean i Uppsala var bra dock var den lite bättre i sthlm. Det var typ ingen människa på stan, okej kanske inte riktig sant men det var iaf väldigt lite folk för att vara en mellandagsrea. Jag kunde inte hitta några löparbyxor heller, de som finns finns typ bara i gigantiska storlekar eller så är som för korta och jag vil faktist inte köpa några från stadiums egna märke, men det ska jag nog kunna tta nästa gång jag är inne i stan, måste till löplabbet frö att införskaffa dem. Jag träffade Sofia och Johanna också, gud vad glad jag blev, har saknat dom!! Sen kom Malin, den sömntutan hade försovit sig till halv ett när hon skulle träffa mig vid tolv. Men det var ingen fara. 

På kvällen sen ringde Sara och föreslog att vi skulle åka ut till Wille och göra honom lite sällskap, då han är isolerad på grund av sin rygg.  Sagt och gjort, jag, Sara och Christoffer som kom lite senare åkte ut till Wille. Vi tittade på film och hade mysigt. Idag när vi var påväg att åka hem så frågade Issabelle, Willes storasyster om vi ville med och åka skridskor. Så det gjorde vi, och gud vad underbart det var. Helt klar blå himmel och perfekt is, så härligt. Sen drack vi varm choklad och åt lite bullar, mums!! Nu har vi precis kommit hem från stan vi var inne och hyrde Harry Potter 5. Så nu gör vi lite kladdkaka och ska sätta oss och titta på film och äta kladdkaka. Så mysigt!! Ne det här har varit en underbar dag och den blir bara bättre!!

Måste också säga att jag är otroligt glad för vissa människor i mitt liv. Folk som på nått konstig sätt hur dåligt jag än mår får mig att må så otroligt underbart!!! Ni ska veta hur mycket ni betyder för mig!!

Puss på ljumsken// frida

långa dagar!!

Idag var jag inne i sthlm och shoppade på mellandagsrean!! Hittade as mycket bra grejor. Jeans från Topshop halva priset, underbart, Cardigan från Stadium, Vit t-shirt från HM, Skidstavar från Peak, Löparjacka från Peak. Sen på vägen hem åkte vi förbi ONOFF så att jag äntligen kunde göra av med mitt presenkort som jag har haft i snart två år nu, så det blev äntligen nya hörlurar från SONY, uppdateringen på mina gamla, kamerafodral, att ha kameran i ett oandvänt svettband fungerade inte rikitigt längre och en DVD film, "En vampyrs bekännelser" får se om den är nå bra, hoppas iaf det. Det ända som var tråkit var att jag gick ensam, jag var lite sen med att fråga om nån ville med, men eftersom att vi inte var där så länge så kanske det bara hade varit jobbit att vara två. Sen skulle jag ju ha bytt mina springbyxor som jag fick av mamma, men det var verkligen slut i hela sthlm. Förutom ett par, Under Armour, fast de saknade reflexer och det är ett måste då jag oftast springer på kvällarna.Hörde ni man kan köpa Under Armour på stadium i sthlm, undrebart, nu behöver man inte köpa de över internet eller på andra sidan Atlanten längre. För er som inte vet vad det är så är det typ undersälls tröjor som är lite tightare och i ett annat material, som man har under skydden i Amerikansk fotboll. Men man kan ha dom att springa och annat i också. Men jag ska köpa löparbyxor imorron på Löplabbet inne i Uppsala, dom måste ju ha de. Så, så blir det med de. Imorron ska jag på julrean i Uppsala, som ni kanske fattade, med Malin. Ska inte köpa så mycket, bara löparbyxor och underkläder, jag behöver ingenting mer. Inte just nu iaf.

Jag provade just mina nya hörlurar och dom är grymma, kan stark rekomendera dom. Dock kommer jag inte ihåg vad de heter menmen, det kan jag nog ta reda på.

Ikväll ska jag vara med Lisa, om det finns npgon värd fest att gå på så drar vi väll dit, annars blir det filmkväll.

Nu ska jag äta mat, har inte ätit mer än fil och flingor och en drickyougurt idag, inte okej. Så hej så länge // frida

släkt träff

Idag har jag varit i Västerås hela dagen och träffat släkten på olika håll. Först var vi ute och tittade till sommarstugan. Vilket jag var lite misslyckat. Vi har en sån där grej på elementet som man kan ringa upp så sätter man på den. Så där går jag ut ur bilen och tror att jag ska få sitta i en varmt rumm, men icke sa nicke. Det var iskallt. Pappa hade kopplat sladdarna fel så när han ringde upp saken, så satte han inte på elementet utan värmemadrassen i min lillasysters säng. Visst om de had efungerat hade det varit någosånär varmt i rummet men de va iskallt för det finns en till påslagnings knapp till madrassen så den var också iskall. Jag blev inte lite besviken kan jag ju säga. Men vi satte på värmen i lillstugan istället så den var varm på 20 minuter eller nått så ganska skönt blev det ändå, även fast det blev lite trångt. Så där satt vi och fikade.



Så här ser det ut på vintern vid våran stuga.


Sen gick vi en promenad tittade blan annat på hur dom hade muddrat nere vid våran brygga, vid den nya bryggan, vid gamla bryggan och vid båtplatserna. Det hade verkligen blivit jätte bra och det kommer  vara jättefint i sommar!! Träffade också Nenne och Henke på promenaden, Nenne är min moster. Sa hej, dom skulle också komma till farmor och farfar sen bara lite senare.

Sen åkte vi in till Västerås, tar typ en tio minuter eller så med bil. Först till plantagen för att köpa blommor, tradition när vi åker till farmor. Sen hem till farmor och farfar, vi kom 15 minuter sent, men vad ska man göra, är man engströmmare så är man och engströmmare kommer sent, ibland lite, ibland mer. Maten var jätte god som vanligt när farmor lagar mat. Och som varje år hängde min vackra garnkula i granen. Gjorde den när jag var 5, och sen dess har den hängt i granen varje år. Den är väll kanske inte jätte vacker men den håller. Sen hängde en annan kula i granen. En som tidigare hängde på slottet när Oscar nån siffra regerade. Ganska coolt faktist. Men i vår familj har vi ju historier om allt så nu har jag en histroria till att hålla på minnet. haha, men jag har kommit ihåg dom andra så en till får nog plats. Sen efter maten var de julklappsutdelning. Jag fick  en extern hårddisk till min dator, en mini. Med 250GB minne, NICE. Sen fick jg en underbar sjal av Peckarna, Björnborg troson, strumpbyxor och CD skiva av Mats och Tina och lite till, men palla räkna upp allt ?! NEJ!

Från början var det tänkt att jag skulle sova hos Sara på kvällen sen men det blev inte av för det var helt enkelt för mycket släkt där. Vi kanske ska ses imorron, på mellandagsrean. Hoppas, hoppas!! Men de ska bestämmas senare ikväll.

Nu ska jag ringa några samtal, så hej så länge // frida

phuu

Nu är jag hemma igen och har duschat efter min spring runda. Sprang runt gammlakyrkan så typ 7km på 30 minuter. Och jag är inte nöjd!! Men det är mitt egna fel att jag fått smämre konsis men nu ska jag ändra på de. En sak va dock väldigt ovanligt idag, jag mötte typ 30 personen på vägen. I vanliga fall brukar man möta kanske två eller tre på sin höjd om man möter någon alls. Men jag antar att folk vill få lite bättre samvete efter all julmat man stoppat i sig. Men jag ska iaf fortsätta springa varannan dag, lovet ut. Sen sätter alla träningar igång som vanligt och skolan med så då finns det inte jätte mycket tid till de. Men lite tid ska nog ändå gå att hitta. Måste få bättre kondis igen!!

Nu ska jag plugga, PAIN!! menmen puss på ljumsken  // frida

back to normal

Nu känns det knappt som om det ens har varit julafton vilket är lite tråkigt måste jag erkänna. Men på fredag, annandagjul så ska vi till farmor och farfar och äta julmat och träffa släkten. Då får jag alltid julkänsla, vi gar varit där på juldagen eller annandagjul i flera år nu och det är jätte mysigt. Förut var det en jätte traditon och alla kusiner böt julklappar, men så är det inte längre. Om jag säger så här jag får flera och flera kusiner hela tiden i stort sett, så dom blev hel enkelt lite för många. Just nu har jag 8 kusiner på pappas sida och två på mammas så det är lite skillnad på kusinsskara på de olika hållen. 

Måste säga att jag stressar sönder, jag har alldeles för mycket att göra, men de känndes helt enkelt fel att ta tag i skolarbetet innan julafton, så jag får ta lite skit för det nu vilket suger. De är sjukt hur mycket plugg som lärarna på min skolan lägger över loven. Sen är det så också att det inte är säkert att jag kommer att kunna få special idrott på skolan heller vilket bara gör mig otroligt ledsen. Jag vet att jag inte mår bra om jag inte får träna och jag vill verkligen trräna. Så nu vet jag inte riktigt hur jag ska göra. Jag kan byta skola, men ett tredje byte känns som ett misslyckade men jag kan inte fortsätta som jag gör nu. Antingen skärper jag till mig med skolarbetet ordentligt och då kan de hända att jag måste hoppa träningar och det gör jag bara deprimerad eller så byter jag helt enkelt skola så att jag vet att jag får idrott. För utan idrott vet  jag helt ärligt inte hur jag skulle klara av nått. Men jag måste bestämma mig och jag vet att jag inte kan fortsätta såhär. Men ett av de största problemen är mamma och pappa, igen av dom vill att jag ska gå på Celcius. Dom säger att jag borde värdesätta min utbildning mer än så, vet ni hur ledsen jag blir av de, jag klarar inte av att höra de. Ne det går inte.

En annan dålig grej är att jag måste vänta ända tills februari innan jag får spela amerikanskfotboll igen. Men då kör det igång på riktigt. Och det kommer att bli så sjukt underbart. De är helt enkelt det som drar mig just nu.

Idag har jag tänk att jag ska ut och springa en runda, ja jag har lite dåligt samvete för all julmat. Men det är inte bara det, jag måste komma i form igen. Jag tänker inte låta nån soppa banan med mig på planen, det är bara få det är.

Nu ska jag ner och äta frukost diskutera nått med mina föreldrar läsa lite i min svenska roman, förhoppnings vis finns det nån mer än jag som inte har någonting att göra så. Sen när jag är tillbaka hemma igen så ska jag plugga. Deprimerande? -JA!!

Puss på ljumsen // frida


happy again!

Hade ett litet bad moment innan jag skulle fråga pappa om jag fick byta mobilen som jag fick, men nu är jag glad igen. Han var helt okej med de och sa att han skulle betala de som fattades om de behövdes. Gud vad glad de gjorde mig, så nu folket så får jag den mobilen jag verkligen, verkligen vill ha och usch vad glad det gör mig.

På amerikanskfotbollsträningen igår så hörde jag ju en av tränarna säga att jag hade en otroligt bra brytpunkt. Jag hade tyvärr ingen aning om vad det betydde men för att bli lite klarare i huvudet frågade jag någon som borde veta. Men han hade ingen aning heller. Känns helt ärligt ganska konstigt att få komplimanger för någonting som man inte ens vet vad de är. Visst det finns ingenting bättre än att få komplimanger för det man inte ens visste att man kunde. Men man vill ju ärligt talat ha reda på vad de är. Ne, jag ska ta och fråga lite fler människor som borde h koll om vad det kan betyda. Jag får nöja mig med att headcoachen säger att jag inte längre kastar som en tjej. Ne nu ska jag ta och bli grymm på amerikanskfotboll, det är iaf den målsättning jag har. Sen får vi ju ser hur det går också. Men om jag fortsätter utvecklas som jag gjort nu så är det absolut ingenting som hindrar mig från att lyckas.

Sen gjorde jag ett litet ryck idag också, jag skickade in en anmälan till utbytes år i USA. Skickad in en till explorica, ska antagligen skicka in flera senare men nu är en gjord. Så nu är det interjuv som gäller men det kommer att gå bra. Jag har iaf inte haft några problem med interjuver förut så. Så om allt går som jag vill nu så kommer jag att spendera nästa läsår i USA. Fatta underbart!! Men jag har aldrig varit så rädd för någonting i hela mitt liv!! Men mest rädd är jag för att gå med 93or när jag kommer tillbaka. Sorry alla 93or men vissa av er är bara extremt omogna och de skulle inte jag orka med. Men det är ett senare problem och dom tar man hand om ja, senare.

Nu när inlägget är färdigt är det faktist så att det inte längre är julafton, lite vemodigt måste jag faktist säga men det kommer flera jular. Och de här blev faktist en väldigt bra jul så det får gå. Nu ska jag bara sätta igång och plugga, måste upp med tempot nu. Det ska stå ett MVG på mitt matte B nationella prov så det är bara att se till att ta sig dit. Nu ska jag läsa lite i svenska romanen som vi har som läxa över lovet. Och sen ska jag äntligen få sova ordentligt!!

Puss på ljumsken // frida

next event!!

Nu känns det typ som att julafton är färdig allt är ju gjort liksom. Sett svenssonsvensson har man också hunnit med. Kan ju säga att jag är väldigt nöjd med de presenter jag fick. Jag fick en mobil dock inte den jag ville ha utan en som jag inte gillar. Jag är inte bortskämd, men jag tycker faktist att köper man någonting dyrt i julklapp så ska det iaf vara rätt. Även fast jag är livrädd för att säga de till pappa. Men det ska göras innan kvällen är slut, hoppas jag. Men det ska nog ordna sig iaf.

Nu vet jag iaf vad jag ska göra under nyår, middag först, sen ner på stan tillsammas med halva Uppsala och sen blir det party!! Underbart!! Tror inte detta nyår kommer sluta likadant som de förra då jag sommnade till filmen "Bierfest", de va lite waste även jag hade kul iaf. Ne, nu ska jag ha en underbar nyårafton kan jag ju bara säga!! Och jag ska ha kul som aldrig förr!! Så pepp jag är!!! UNDERBART!!!

Nu ska jag ägna mig åt annat, GOD JUL allihopa och puss på ljumsken // frida

glömde..

Nu snöar de också!!! Äntligen så finns de lite snö på jul!!

God jul!!

Nu rullar allt som vanligt och jag har precis kommit hem från den konstigaste julbönen jag någonsin har varit på. Man brukar faktist inte sjunga jag må han lev under en julbön, menmen man får se det från den ljusa sidan istället, jag kommre ju att  komma ihåg den.

Har hittills fått väldigt många god jul sms men jag kan inte svara på dom för jag har inga pengar kvar på mobilen jag ska ta och ändra på de senare under dagen så jag får ut lite julhälsningar.

Nu ska jag springa ner och hjälpa till lite med maten så kanske vi ses en snabbis innan Kalle Anka, puss på ljumsken// frida

julafton!

Nu är det ju faktist så att det är officiellt JULAFTON, så god jul allihopa!!

Som sagt så såg jag ju Mamma Mia nyss och den var faktist helt okej blev lite förvånad faktist. Men den var helt klart sevärd och lite där till. Jag måste erkänna också att jag faktist har glömt bort att titta på julgranen, den var färdig klädd när jag kom ner, så jag antar att jag inte brydde mig så mycket om det. Det blir antagligen lite bilder imorron. Men just nu får ni nöja er med en bild på en underbar vänn till min, Samantha och Katedralskolans första julgran.



Sa även att jag skulle delge mitt julaftons schema som ser precis likadant ut varenda jul.
10:00 Julgudtjänst oftast i Laggakyrka
11:30 Mamma gör i ordning maten, medas resten har tråkigt
12:30 Julmat
14:30 Julklappsöppning
15:00 Kalle Anka
16:30 Julklappsöppning samtidigt som vi tittar på "kan du vissla Johanna"
Resten av kvällen tittar vi på de vi fått, andvänder en del, tar de lite lugnt

Jag vet visst är det tråkigt, jag vill göra nått nytt, träffa andra människor, släkten m.fl. Men nästa år ska jag se till att de blir nått nytt på schemat. Lite sent att ändra någontng nu.

Kan ju också säga att "tomten" kom just d.v.s. mamma la ner julklapparna vi får imorronbitti i julstrumpan, eftersom att ingenting är inslaget så har jag faktist redan tjuvkollat. Där ligger ett nummer av amerikanska ELLE, ett lypsyl och två chokladtomtar. Kan ju redan nu säga att chokladtomtarna åker vid frukosten, hihi.

Nu ska jag nog ta och sova så god jul och puss på ljumsken// frida


Hej träningsvärk

Hej hopp!!

Idag var de som sagt amerikanskfotbollsträning, men när jag ringer upp Sara vid halv 12, träningen börjar 12, så är hon fortfarande ute på Resta, deras gård cirka 20 minuter från stan. Snacka om att jag fick panik, så jag gick hem till Sara, utan att nån var hemma hos henne, jag vet det är lite cp men jag och hennes familj har en lite konstig relation dock bara åt de extremt bra hållet. Sen packade jag ihop hennes grejer, städade och diskade köket eftersom vi inte han göra nånting åt det igår, sen gick jag ner till hennes mammas jobb. Träffade Pelle, typ en i min släkt han är gudförälder åt min ena kusin men våra sommarstugor ligger nära varandras så vi känner dom vädigt väl. Ja, jag träffade Anna(saras mamma) iaf, sen åkte vi till ICA Väst och hämtade upp Sara som hade blivit avsläppt där. Sen var vi äntligen på väg mot Diös tre minuter innan träningen skulle börja,, PANIK!! och jag kan ju säga att alla i bilen typ freakade ut då inte GPS:en fungerade så jag fick vara GPS. Men de gick, kom dit 7 minuter över 12 efter lite ja för snabb körning. Träningen var as kul, som vanligt!! Jag lyckades lära mig kasta bra bollar på kort avstånd, av nån konstig anledning gick det bara bra på långt avstånd innan, men de fungerade äntligen, och lite pepp från coachen är aldrig fel. Under träningen fick vi oss några riktigt goda skratt och hade sjukt kul. Men de finns alltid rum för förbättring, ganska mycket faktist eftersom att vi fortfarande är nybörjare. Men lite av de rummet kommer att fyllas inom en snar framtid. Den spelade vi touch football, fotboll utan taklingar, och jag lyckades med några riktigt bra brytningar och en ordentlig ner atckling av en medspelare  menmen han stog i vägen, haha. Coacherna satt under tiden och pratade och jag hörde hur Will, headcoach, sa att jag hade en otroligt bra brytningspunkt, vad nu de är. Tror faktist jag ska fråga nån som vet lite mer än jag om de. Tumms up iaf!

Efter träningen var de skynda, skynda, skulle sälja julgranar med vanliga fotbollslaget. Mamma hoppade in under en timme eftersom att jag visste att jag skulle bli försenad, tack för de mamma. Sen stog jag där i en timme och frös, var btw hur hungrig som helst för att jag bara ätit en talrik fil och flingor till frukost och klockan närmade sig halv fyra. Så jag åt två varmkorvar och gick efter passet var slut vid fyra hem och åt middag. Sen gick jag faktist och tog en powernap, underbart!! Efter det var de tänkt att jag skulle iväg på innebandyträningen, men när jag kom ner och skulle iväg, så har pappa tagit bilen utan att säga ett ord till mig coh dragit iväg för att köpa en julgransfot. Eftersom han pajjade våran när han själv försöte sätta fast granen, det är dömt att misslyckas. Jag blev inte lite sur på de eftersom för de första bad han inte om hjälp och för de andta kunde han inte vänta på den hjälp som kom. As drygt faktist. Men jag hade klätt på mig för att träna och hade bestämmt mig för att jag skulle göra de så jag stack ut och sprang. Roligt bara att när man är på väg ut får jag höra mamma skrika att jag är sjuk och att jag sliter ut mig själv för att jag tränar mer än två timmar om dagen. Detta måste jag också påpeka är första gången på fem veckor som jag gör de eftersom att jag stukat fingret ordentligt efter en amerikanskfotbollsmatch. Men innan de hade jag en gång i veckan tre träninger en dag i veckan och totalt nio träningar varje vecka och då var jag tydligen inte sjuk?! Menmen jag vet att både mamma och pappa stressar häckarna av sig nu. Fattar dock inte varför, när blev jul någonting man måste fira och inte någonting man vill fira, jul finns faktist inte till för att folk ska dö av magsår till följd av alldeles förmycket stress, måste bara få fler människor att inse de. De var iaf as skönt att spinga och de gick gick ganska bla iaf, kom ner i tredje andningen iaf och flåsade inte spesiellt mycket efteråt även fast jag srungit 5,4km på 22 minuter. NIce iaf! Dock har jag träningsvärk i hela kroppen nu men det är ändå ganska skönt så, de får gå.

Nu ska jag gå ner och hjälpa till med att pynta granen sen ska vi se mamma mia, hela famlijen av nån anledning. Det blir nog bra även fast jag inte är jätte pepp på att se den, den verkar alldeles för överdriven men jag har överlevt dåliga filmer förr så varför skulle jag inte göra de nu. Ser faktist inte fram emot julafton så jätte mycket, allt är ju redan bestämmt iaf i min familj jag vet precis vad som kommer att hända, men de hinner jag inte delge nu, kanske hinner de innan jag går och lägger mig men vi får se.

Och nu ska jag säga rätt Ebba, PUSS PÅ LJUMSEN //  frida

juste

jag måste ju faktist säga puss i ljumsen med, haha  :P

smile face!! :D

Igår efter yogan bestämmd jag och Ebba oss för att ta oss hem till mig. Hon hade ju aldrig varit hemma hos mig, vilket egentligen är ganska väldigt konstigt eftersom jag har varit hemma hos henne otaliga gånger, inte alltid med henne men ändå. Så vi gick mot stationen och stannade på ICA på vägen och köpte mango och sharonfrukt. Mmm..MUMS!!! Jag vet konstig smak men Ebba har lyckats göra mig galen i exotiska frukter. Riktigt gott är det iaf!! Sen tog vi tåget hem till mig och fick utstå en middag med min familj som ja kanske inte helt normal, men är nåns familj normal igentligen, ne jag tror inte de. Efter middagen gjorde vi världens godaste efterrätt. Glass, mango, och smält choklad!!!!!!! Så sjuk gott!! En av de bästa efterrätterna i år, med lätthet.


Fatta vad gott de va!!!!



Snygg Ebba dagen till ära :)


Idag har jag spela amerikanskfotboll och fy tusan vad underbart det är!!! Hela ja blir typ MEGA GLAD!!! Sen var de ju faktist så att vi var till majoriteten tjejer som var på rookiecamp. haha, nått blev nog lite fel, men vi ska visa dom. Vi slog ju faktist killarna i dopboll idag så, de kommer att gå as bra!! Saras finger såg inte jätte lovande ut dock, de stog ut på fel ställe :/ men hon kommer klara de. Den körde vi ultimatefotball, fotboll utan taklingar typ. Gick väll inte överdrivet bra och några passningar var ju bara cp men vadå jag är nybörjare jag får fucka till de ibland, haha.

Efter träningen tog vi bussen hem till Sara, träffade Louise också på bussen, älskar hennes hår kan jag ju bara säga, det är underbart. Men back to the story. Jag gjorde mat medans Sara duschade, hon skulle till sthlm. Det blev spagetti med gäddfils och räksås, de va as lätt och blev faktist riktigt gott även fast de saknades redning till såsen, men man tager vad man haver. Nu ligger jag hemma på sängen och ska till o hoppa in i duschen direkt efter att jag blir färdig med inlägget, sen ska jag plugga och efter de träffa Lisa, sen ska jag se till att somna i tid också.

Måste bara säga att jag är på sjukt bra  humör också!! Amerikanskfotboll imorron!! Sen är det julafton!!


Jag måste också säga att jag är sjukt sur på alla människor som har alla möjligheter för att de är sjukt bra på nått och inte tar vara på de på bästa sätt. Till exempel de som skulle kunna vara smarta men skiter i skolan. Ne, de är bara att hatahatahata!!

puss o kram// frida

hoppas du är glad nu..

Du skyller hela tiden på mig, jag är inte tillräckligt bra i nått, du håller inte vad du lovar sen säger du att du har rätt bara för att du är äldre men en sak ska jag säga dig har du fan inte!!! Du säger att du tar ditt ansvar, men du är ju aldrig hemma. Nu är jag så otrolig sur och så sjuk arg och känner mig otroligt värdelös, har du nått ditt mål nu ??

Nyvaken!

Har precis vaknat med panik! De är sjukt mycket jag ska hinna med att göra nu underlovet. Först och främst ska jag träffa kopmisar, jag har inte haft så överdrivet mycket tid till de nu under terminen och de som jag vekligen velat träffa har jag inte hunnit träffa så mycket som jag vill. Sen är de ju skolan med, ska räkna igenom B-kursen i matte igen, nationella direkt efter lovet. Sen ska jag läsa ut en svenska roman, plugga till biologiprovet som btw är typ en tredjedel av mitt biologi betyg. Sen ska jag plugga till provet i nationalekonomi som är en fjärdedel av betyget. Sen ska jag plugga till tyska gramatik provet, som är samma dag som skolan börjar. Jag säger bara pain in the ass!!! Menmen de ska gå, de kommer gå, de måste gå!

Idag ska jag träffa Ebba, JAJAJA!! Vi ska åka och köra yoga på friskis. Har aldrig testat de förut så de ska bli as kul. Även fast jag antagligen kommer vara ganska mycket sämre än allla andra. men man måste ju börja nånstans. Har inte tränat på typ en vecka vilket känns helt cp, min normala träningdos brukar ligga på 7-9 gånger i veckan så jag är ganska irriterad på mig själv att jag låtit de gått så här långt. Det är nått som jag ska ändra på under lovet, jag ska börja träna igen och träna ordentligt. Ska bli as skönt. Sen har jag ju slagit vad med en viss Alexander om vem som kan springa två varv i elljusspåret snabbast. Jag tror nog att jag ska vinna men som sagt jag har leget på latsidan vad det gäller träning. Men det ska gå bra iaf. Om jag förlorar så blir jag bara 9 kr fattigare (kaffe och bulle) iaf, haha.

Sen imorron och på tisdag ska jag spela AMERIKANSKFOTBOLL, så otroligt underbart. Längtar häcken av mig!!

Ne det här lovet ska jag ändvända till att ta kontroll över mitt liv igen, och den här gången tänker jag göra de på riktigt utan hjälp!

Jag säger som Ebba PUSS PÅ LJUMSKEN// frida

Jullov!!!

Underbart!! Nu är de äntligen jullov,de var på tiden!!

Jag serverade på julfest igår,, de va as roligt! Trodde inte de kunde vara så roligt att titta på vuxna människor som är stupfulla. Sen severade jag med underbara människor också så  de är på få sätt den kvällen skulle kunna ha blivit bättre. Efter att festen var färdig och allt var undanplockt gick vi upp till huset och satte oss och tittade på film, först såg vi vi hade iaf tur med vädret och sen Harold and Kumar escaping  Guantanamo Bay. Kan starkt rekomendera den sisstnämnda, den va as skön och rolig som bara den. Sen kom vi i säng lite sent men ändå. De var så otroligt kul och värt varenda sekund!!

Idag kom vi in till satn vid klockan ett så jag, Sara och Viktoria gick runt och köpte julklappar på stan, sen bar de av hemmåt. Nu har Lisa precis kommit hit, UNDERBART stavar man det!! Ne nu ska jag vara social gott folk,, så byebye //frida

Hejhopp!!!:D

Jag kan ju börja med att säga att jag har haft lite av en depp period men ikväll är den som bortblåst!!!! Jag är hur glad som helst, det kan bero på att min tyska blev inställd för att jag flyttade ett prov eller att jag hade hur kul på stan som helst men Max och Anna eller att jag äger ut min lilla syster big time eller att jag skrev färdigt mitt biologi arbeteoch att det blev otroligt bra eller ATT VI FÅR JULLOV IMORRON eller att jag ska spela amerikanskfotboll på både måndag och tisdag eller att det här kommer att bli en otroligt bra avslutning eller att att bara är så perfekt!!!

Vi hade julkul i aulan på katte idag och jag in såg en sak, JAG HAR DE SÅ JÄ*LA BRA!!!!!

Ne nu ska jag fortsätta mitt lyckorus!!!! sov gott folk!!:D //frida

hemkommen

Nu är jag hemma igen. Har varit inne i stan hela dagen, först skola, sen fika med Malin och Thea, efter det donken, sen hem till Malin för att titta på Idol finalen!! Jag har inte följt det alls i år men man kan ju inte missa en final heller. På tre pers eller typ fyra Malins mamma med, så tryckte vi i oss två satser popcorn och nästa en hel tre liters cola. oups! men trevligt var det, otroligt trevligt!! Måste säga att jag avgudar Malns hus med!! Sen bar det iaf, trodde nästan att jag missat bussen eftersom att den typ aldrig kom, men den kom, som tur va! Sen typ sprang jag till station vilket visade sig vara ganska onödigt eftersom att jag hade nästan 10 minuter till godo när jag kom dit, men ändå liksom. Sen stog jag och pratade med lite folk från katte innnan jag gick mot spåret. Där träffade jag Philp som alltid! och han är lika rolig att prata med som vanligt. haha!!

Ne nu ska jag läsa lite i min svenska roman och ha dåligt samvete för att jag verken gjort biologin, engelskan eller tyskan till nästa vecka men vadå jag har helgen på mig, jag hinner med lätthet!!

puss o kram// frida

halloj

Jag vet dålig uppdatering men jag har helt enkelt inte funnit tid till att blogga lite, det är helt enkelt inte riktigt högsta prioritet.
Men ack så roligt!

I tisdagskväll var jag på dansuppvisningen för schoolarchip eleverna på Regina! Gud vad duktiga dansare det funnis!! Det var riktigt roligt att titta på!!

Igår hade vi svenska prov på gramatik det gick helt okej, behövde inte gå nå bättre så jag är glad iaf. Sen vid halv fem var de luciainnebandy, eleverna mot lärarna. Jag har aldrig sett lärare se så läskiga ut. Dom var ju helt galna ju, dock tycker jag lite synd om eleverna som flög iväg lite ibland när lärarna kom springades. Lärnarna vann tyvärr men vi elever får ta dom nån annan gång. Efter matchen var det godisregn,  mums!! Sen var det bara att ta sig hem på träning, träningen var riktigt jobbig men det var as skönt efteråt, som vanligt. Nått konstigt  hände med min fot bara, den svullnade upp och blev blå, cp. Men jag har inte kännt nått idag iaf så jag antar att det är borta. Hoppas det iaf.

Idag var det engelska prov, det gick bra fast det var lite väldigt cp, men ändå. Sen har vi bestämt oss för att starta en amerikanskfotbollsförening på skolan!! Jag vet inte riktigt, det kanske redan finns en men ingen vet nånting om den, de ända folk säger är att de fanns men att den har laggt ner. Men i såfall kommer det inom kort finnas en ny. JIPPPI!!!! :D

puss o kram// frida

:D

Underbart!!! Jag fick tillbaka min svenska uppsats idag! VG+ gott folk!!! Så otroligt glad, har aldrig fått så bra, de bästa jag har fått annars är VG- men inte längre, nu har jag ett nyrtt rekord iaf i svenska. Men nu har jag redan skaffat mig ett nytt mål jag ska få mitt första MVG på en svenska uppsats, jag tror att jag kan klara de, jag tror att jag för en gång skull kan bli riktigt bra i svenska och att min lärare tror samma sak är bara ett stort plus. Sen ska jag bara se till att få VG i tyska och MVG i engselska, det ska nog inte bli jätte svårt bara jag lägger manken till och gör mitt bästa och framför allt ordentligt.

Gud vad jag saknar amerikanksfotboll just nu, jag fick världens rusch idag när jag pratade med Mimmi, Camilla och Malin på väg hem idag. Jag kan inte bärga mig för att börja träna i vår, eller i februari är de faktist och då är det fortfarande vinter men ändå. Sen ska jag skaffa gymkort under jullovet, måste verkligen komma i form ordentligt igen. Senast jag var de var just innan skolan började och då var jag i sjukt bra form, sprang milen på 37,5 minuter, ja jag ä stolt men ändå. Så nu ska jag tillbaka dit sen ska jag också skaffa lite muskler, för om jag skulle gå ut så här på en amerikanskfotbollmatch skulle jag bokstavligt talat bli mosad och så kan vi ju inte ha de! MEN GUD SÅ SJUKT TAGGAD JAG ÄR!!!!!!!!

PUSS o KRAM //frida

KVÄLL

Ännu en dag har gått. Dansföreställningen var as bra också!! Ebba och Julia (min lillasyster) levde definitivt upp till mina förväntningar. Utan att jag visste det så var de fler än jag som skulle dit, som jag kände alltså, så allt blev lite roligare än vad jag väntat mig, även fast jag vet att det hade varit nästan lika roligt annars, haha. De förväntningar som jag hade på vad som skulle hända efteråt uppfylldes dock inte, vilket var väldigt synd. Istället åkte jag hem med mamma, pappa och Julia och åt middag, eller vi åt i omgångar, så nästan middag. Nu ligger jag i sängen och ska plugga lite engelska och läsa lite i min svenska roman sen ska jag sova.

Jag kom på en sak också jag har alldeles för mycket stavfel när jag skriver men det ska det bli ändrig på, ha tålamod så länge.

puss o kram// frida

hemma

Nu är jag hemma igen. Kom precis hem från stan och musikalen som jag och Samantha var på. Gud vad bra den var!! Och herregud så duktiga sångare de finns det är helt sjukt! Det var otroligt roligt. Dagen började på ett bra sett också, fick min månadspeng höjd till 850kr,,ÄNTLIGEN!! Sen så ska jag få julklappspengar också, och sen får jag lytteligare lite mer i plånboken när jag jobbar lite innan jullovet. Gud vad glad man blir när man vet att ekonomin är räddad. Sen gick jag på stan ett tag innan Samantha kom ner till stan. Hittade två jätte fina cardigans på Åhlens som jag köpte direkt, och ja jag vet att det snart är jul men ändå. Sen stängde butikerna vid klockan fem, och med en timme kvar att avverka innan Samantha kom så tog jag en ordentlig promenad, jag älskar verkligen promenader!! Vid klockan sex kom Samantha och då gick vi till den gyllenefågeln (McDonalds) och jag åt happymeal!! Sen gick vi mot salabacke och efter lite om och men kom i dit, bland bland annat ett telefonsamtal till min kära mamma så hon fick leta reda på oss på eniro, haha. Men vi kom dit iaf och i tid var vi också. En prestation av mig och Samantha som oftast kommer lite försent, men nu ska det bli ändring på de. Efter det började musikalen som var underbar!! Sen flöt allt på och allt som allt hade jag en sjukt underbar kväll, en av de bästa denna höst/vinter.

Imorron ska jag på dansuppvisning och titta på Ebba och Julia. Ska bli jätte kul faktist, måse ju se vad de båda går för, haha. Men jag vet att dom kommer att vara jätte duktiga. Jag vet inte riktigt vad jag ska göra efteråt men jag har mina förhoppningar.

Nu ska jag ta och slummra,,puss o kram// frida

Fredag :D

Yes idag var det fredag!! Kemiprovet är gjort, kanske inte riktigt gick som jag hoppats men de gick ganska bra iaf. Med tank på  att jag hade pluggat lite för lite också så gick det otroligt bra. Den här gången skka han inte klaga på att jag inte har andvänt tillräckligt med enheter, dock tror jag att jag kan ha satt ut lite för mycket men de ska nog gå bra.
 
När jag kom hem från skolan idag var jag as trött, jag skule ha gått till Lisa men jag orkade verkligen inte ta mig din och
 hon ville inte lämna sin lillebror ensam, lite synd men jag vet att det kommer komma fler fredagar i the lisa and frida way. haha! skrattar åt mina egnaskämt för jag har inte Samantha här så hon kan skratta åt min konstiga humor. Men morrondagen kommer att bli as bra!! Först ska jag träffa Samantha på stan och sen ska vi gå runt lite, efter det ska vi sätta oss på nått café och fika och plugga lite. Ska hjälpa henne skriva ett CV också. Av att dömma av de jobb jag har fått så har jag lyckats riktigt bra med mina egna, haha. Sen ska vi ta oss vidare till Salabacke kyrka för att titta på Jesus Christ Superstar. ska bli riktigt kul faktist!! Efteråt vet jag inte riktigt vad som händer men jag tror att vi kommer träffa Fredrik och Jakob efter, eftersom att det är faktist för att dom är med som vi kommer och kollar.

Sen på söndagen så ska jag på dansuppvisning, ska titta på min lillasyster och underbara Ebba som ska dansa. Ska bli jätte roligt!! En till dansuppvisning blir det faktist på tisdagen till och med då Thea ska dansa, ska dit med Josefin och Samantha, as kul!! Haha jag håller på att bli en liten sån där kultur prisse men jag måste faktist väga upp lite att det är fyra år sen jag var på nån musikal eller dansuppvisning eller nått sånt. Då var det Chess jag såg, när den sattes upp på cirkus eller vänta det är nog mer än fyra år sen, oups!! haha menjag är ju faktist interiserad av det så de ska bli roligt att ta upp ett gammalt intresse.

Nu ska jag läsa lite i min svenska bok; Tusen Gånger Starkare, en as bra bok, kan stark rekomendera den och sen ska jag slockna, annars lär jag se ut som en sömngånare, okej det går jag redan men mindre iaf .

Puss o kram// frida

Fredag imorron!!

Som sagt den här veckan har gått otroligt snabbt. Det känns som jag inte gjort någonting, även fast jag har kommit igång med träningen igen, gjort alla mina läxor ordentligt och haft roliga håltimmar. Konstigt men nu är det helg snart, SKÖNT!! På fredan lutar det åt att spendera kvällen med Samantha, vi har pratat om det tidigare men jag vet inte om det blir av, men jag hoppas det!! Imorron Är det också det största kemiprovet som jag någonsin haft, det är sjukt stort, fem kapitel. Men jag tror nog att det ska bra, har koll på det mesta. Önska mig lycka till!! På lörda ska jag på musikal, jesus christ superstar. Det är folk från extra musiken på katte som är med! Vissa tittar man ju lite mer på än andra men iaf!

Juste jag måste tips om en underbar ansiktsmask också, Nivea, energizing vitamin mask, provade den just nu och min ansikte är nu mjukt som en babyrumpa xp,,hah,, men seriös den var as bra. Man måste faktist ta lite extra bra hand om huden på vintern så man inte blir torr.

Nu ska jag fortsätta extrem plugga, puss o kram// frida

JJAAAAAAAA!!!!!!!!!!

Äntligen!!! Nu är det bestämmt vecka 13 åker jag till ÅRE!!!!!!! Så otroligt underbart, ÄLSKA ÅRE!! Vi ska bo på lunsengården rakt nedanför VM 6an underbart!! Mitt i ÅRE!! Jag LÄNGTAR så otroligt mycket!!!

Mitt nästa år kommer att bli underbart, ÅRE, kanske sälen, ÖSTERRIKE, TYSKLAND och SOLSEMESTER MED FAMILJEN!!! JJAAAAAAAA!!!!!!

onsdag idag

Dagen började med att matten var inställd, så jag hade missat en sovmorron till 10:05 menmen det är alltid nice med håltimme iaf. Men jag stötte på holmen och niki så vi gick och satte oss och lyssnade på gymnasiepresenationen för niorna. Den är andra gången som jag lyssnar på den, lyssnade igår med men då var jag tvungen. Men extramusiken på Katte sjöng båda gångerna och de är så sjukt duktia att det inte är sant. Jag ska vara ärlig men jag brukar inte gilla körmusik. Men de är tillräckligt duktiga så till och med jag blir extremt imponerad och jag gillar de, hörde ni de, omusikaliska Frida gillar att lyssna på musik,haha!!

Skoldagen var dock lite för lång enligt mig, 8:30-15:40, okej det kanske inte är jätte läng och den här dagen var otroligt kul men skolan är ju iskall!!! Ska gå och prata med rektorn om det imorron. Hoppas de kan göra någonting åt det, jag fryser ju som bara den!!

Nu har jag just kommit hem från fysträningen men fotbollen. Jag har inte tränat på typ två veckor så jag var inställd på en as dålig prestation men de gick helt okej, inte bra men helt okej. Nu ska jag bara de till att komma igång med resten. Jag tror änså att jag måste vänta lite till men innebandyn, mitt finger gör fortfarande alldeles för ont. Men jag får hitta på nått annat, funderar på att köpa månadskort eller nått sånt på gym, om det finns nått sånt, hoppas det för jag är as taggad!!

puss o kram// frida

fast forward

Denna vecka går sjukt snabbt måste jag säga, det är helt sjukt. Det är onsdag imorron, känns som om det typ sak bli måndag eller nått. Visst är det undrebart när tiden går snabbt men inte riktigt så här snabbt. Jag kommer ju knappt hinna plugga till mitt kemiprov på fredag som är på hela fem kapitel. Men jag har pluggat mycket redan ändå så det kommer att gå bra iaf. Snart är det jullov med!! Så otrolligt underbart! Jag känner på mig att det här jullovet kommer att bli dett bästa någonsin!! Jag ska ha så kul!!

Snart kommer jag börja träna på fullt igen också, tack vare mitt finger som jag stukade amerikansk fotbollsmatchen så har jag inte kunnat träna innebandy. Jag skulle ha gått på träningen idag men jag stog i fingret i skolan och gud vad ont det gjorde!! Jag vet det är typ två veckor sen nu, man jag får väll härda ut. Jag har inte råd med att börja träna förtidigt så jag får nån destående skada. Då kommer både innebandyn och amerikansk fotboll att ryka, det är inte okej eftersom att det är sport är en otroligt stor del av mitt liv, det har alltid varit det och det kommer det alltid att vara. Nu är förkylningen borta också, så imorron blir första träningen på två veckor. Ska bli as skönt, det är dags att komma i form igen!!

Juste sen ska jag servera på Saras föräldras julfester också, det är två stycken innan jul. Kommer få typ 1000kr för de vilket är väldigt välkommet innan mellandagsrean. JIPPPI!!!

puss o kram// frida


RSS 2.0