Björn update


Ute på landet!

Halloj!

Är ute på landet nu. Kan ju säga att de är lagom kul att sitta fast ute i skogen på Halloween. Nästa år blir de ändring på de. Hade de iaf as bra i sthlm trots lite kalabalik vid tillfällen. hahah heja sara! Men mycket godis fick jag iaf. Nöjd! Tror vi köpte godis för typ 200kr eller nått. Dock va de inte bara till mig utan även till resten av familjen ramberg. Men de räckte och blev över iaf. Igår bakade vi scones till frukost och sprang runt på stan under dagen. Sara skulle ha ett par stövlar och en klänning, stövlar gick as snabbt. haha. Jag vill också ha sånna. Jag kan köpa en annan färg. haha. Sara och jag lyckades ju också dagen till ära klä oss istortsätt lika. Great minds think alike. haha. Sen hitta vi en as fin klänning till Sara, den va helt underbar!!! Vilka kommer vara snyggast?? Svaret är enkelt. haha. Sen va de hem igen och vidare till familjen Gimhag för tårta och gitar hero för Jonas fyllde år. Grattis! Vid tio var vi tillbaka hos Sara med Marre på släp och tittade på sex and the city och bråkade lite med Saras lillebror. haha.

Idag var Sara först och simma, själv satt jag och titta på. Har inte riktigt varit pepp på att bada. Har gått och blivit landkrabba. Sen åkte vi ner på stan igen och Sara köpte klänningen som hon la undan dan innan. Sen bar de av till tåget, självklart hamnar man ju alltid bakom dom som aldrig verar ha köpt en biljett ur en automat förut, riktigt drygt. Men jag hann med tåget iaf med en minuts marginal. Sen va jag vid gammel mormor och gammel farmors gravsten och tände ljus och mindes lite eller vad man ska säga. Sen var de vernisage hos min faster som ska ställa ut i Paris snart. På circu dela louv, ni får ursäkta att jag inte har en aning om hur man stavar de. Glad för hennes skull är jag iaf. Sen kom kusinerna dit, älskar mina kusiner!! Efter ett tag åkte vi ut på landet och här är jag nu. Ska snart äta middag. Sen blir de filmtittning.

Ska fixa lite annat nu, ha de bra till vidare

puss på ljumsken// frida

ojdå

Pappa råkade i stortsätt tända eld på ett par högtalare i mitt rum just. Inte dom bra utan ett par andra som han vill prova. Kan ju säga att de luktar lagom mysigt i mitt rum just nu. URK! Hahaha jag ba, pappa de luktar bränt han bara okej. Sen ba pappa de ryker, han ba ojdå. hahah.

Ne nu måste jag skynda mig ska till Sara. Hurray! Kan man fråga eniro vart man köper billigast godis i sthlm? Tror iaf jag ska göra ett försök på de. haha

puss på ljumsken// frida


091029

Hej allihopa!

Sitter framför datorn efter en lång dag. En mycket kärkompis till mig Rebecca Arwskog, som jag kofimerades med sitter jag nu och pratar med. Gud vad länge sen de är sen jag träffade henne. Saknar henne hur mycket som helst!! Får ta och göra en trip till sthlm till inom en snar framtid. Tillbaka till nutid, började dagen med en spring tur, kondition idag, körde intervaller igår. Sen in till Uppsala träffa Samantha och springa ärenden. Och ja förbi McDonalds för en paj och glass,,mmm, MUMS! Jag ska sluta käka onyttigheter nångång snart men idag blir de inte, antagligen inte imorron heller eftersom de är filmrace hemma hos Sara. GODIS SKÅLEN ÄR MIN, OKEJ?! Eftersom Sara o Anton käkar upp varann kan väll jag få ha godis skålen och krama och käka upp. Sara köp mycke godis.

Jag ska alltså till Sara imorron och ha filmrace. Och nu också baka äppelkaka. MUMS!! Antar att det blir en kladdkaka också. Stannar hos henne till lördag morron, dag, kväll, nångång på lördagen då jag åker till Västerås för allahelgonamidda. Sen på söndagen ska jag träffa kusinerna och antagligen gå på bio. Hade velat träffa min biokamrat i sthlm men riktigt då kommer de inte bli. Kommer inte kunna träffa honom förens kanske nästa helg. Inte roligt! Menmen man kan inte få allt.

Nu ska jag snart, eller kanske väldigt osnart hoppa i säng så säger som jag brukar.

Puss på ljumsken// frida


Hej hopp!

Måndagen va ganska så perfekt, allt gick inte som de skulle men allt kan inte vara rätt alltid.

Idag har jag iaf suttit hos Lydia och skissat lite på en affärsplan, måste säga att vi fick ganska mycket gjort. De går framåt iaf. Vilket är väldigt trevligt. Vi hann också med att äta en massa, bland annat en underbar äppelkaka. MUMS! De är nog länge sen jag var så mätt. haha. De gillas starkt. Det är tur att jag har kompisar som kan laga mat åt mig. hihi.

Imorron ska jag förhoppningsvis träffa Samantha, gud vad jag saknar henne!!! Känns så konstigt att inte träffa henne varje dag som jag gjorde när jag gick på katte, ska iaf bli as kul att träffa henne imorron. Hurray! Ska också hinna förbi firsörn och boka tid för klippning, har inte klippt mig på ett halv år för att jag avskyr frisöser men nu går det inte att undvika längre. Sen ska jag till skäddarn och lämna in en jacka för omsyning.

Torsdag, sthlm en gång till men jag tror jag stannar ett tag denna gång så jag kan åka direkt till Västerås på fredagen eller lördan.  Får se vad jag hittar på helt enkelt.

Nu ska jag sova, och imorronbitti väntar en spring tur.

puss på ljumsken// frida




-

Först till den bra nyheten jag nu äntligen har fått högtalare till mitt rum och en sjuk bas. Underbart säger jag bara!!!

Den dåliga nyheten är att jag har bajsont i naveln. Mamma tror att jag kan ha fått en spricka i bukhinnan (håller ihop magmusklerna typ), har jag de blir de operation, inte roligt någonstans!!!

Hittade inte nån bra rubrik för detta men de får gå ändå.

Mina äventyr i Stockholm


Svullo!

HAHA! MUMS!

Dagen började med frukost, lite för tidigt men de va tvunget för att hinna i tid till simskolan. Tomatmackor o tropicanajuice, mmmmmmmmmm! Sen till simskolan för att titta på sara när hon hoppade runt efter plaskande barn iförd endast en våtdräkt ?! Mutshosexitime, eller inte. hahah. Skojja sara, du är skitsnygg!! Sen åkte vi först till Lidingö centrum för att kolla efter nätstrumpor och bhar. Tyvärr va allt stängt, big suprise? lidingö=landet!!!
Mot fältöversten. Där hittade vi iaf allt vi skulle o lite mycket till. Avslutade allt med taberas på McDonalds. Ooo vilken skandal vi fick vänta på maten en kvart, hur kan dom?! Med mat i magen var det dags att ta sig tillbaka till Ön.

Nu ligger jag i Saras säng med en sara på axlen. MYSSS!

Sorry för ett flummigt inlägg, sov några timmar för lite. haha.

puss på ljumsken// frida

sovdags!

Halloj!

Sitter hemma hos kvinnan själv, SARA RAMBERG! Historiska Marre är självklart också på plats! hihi! Va på elgiganten idag också och frågade pappa om vi kunde fixa högtalere till mitt rum för att ljudet på datorn suger. Gissa vad? Vi har fem högtalare som ligger i garaget, vita! Färdiga att plugga in. Gissa vad jag ska fixa under lovet. Party i mitt rum nästa? haha.

Tillbaka till nutid eller ja dåtid. Bion va allt jag ville att den skulle va. Speciellt efter bion va allt jag ville att de skulle va. haha. Ska fortfarande inte avslöja allt. haha.

Imorron ska jag iaf och titta på sara när hon har simskola. Heja sara!

Bilder från detta äventyr kommmer ploppa upp på bloggen när jag kommer hem.

Nu måste jag sova, sov gott allihopa!

puss på ljumsken// frida


Denne biokamrat

Tänker faktiskt inte säga så mycket innan vi har träffats på riktigt. haha. Men han bor iaf i Stockholm, spelar amerikansk fotboll och ser extremt bra ut. hah. Resten får ligga o pysa lite till imorron. Jag längar iaf som bara den, 15 timmar kvar. hahah

puss på ljumsken// frida


Maskerad

Hemma igen!

Maskeraden va as kul, och jag träffade på mycket nytt trevligt folk. Tumme upp för kvällen! Lite kalabalik ägde rum vid tillfällen men inte mer än vad som kunde hanteras. Sa ju att ni skulle få se utklädnaden om ni hade tur och guess what, de hade ni.


Mig själv, jag vet inte värsta utklädnaden men jag orkade inte. haha.



Min högra hand, fekkelisse, även känd som the sexy schoolneard.



:D

De va allt denna gång, puss på ljumsken // frida

sa ju de, ännu ett inlägg :D

Hej hopp!

Helgen ser ut att bli allt som jag vill att den ska bli. Helt underbart. Sofia en av mina bästa kompisar som jag nu också går i samma klass som igen skulle ha följt med till maskeraden men hon har blivit sjuk. Så då blev jag lite otaggad big time. Jag o Fia har inte tagit festa tillsammans oskulden än. haha. Så de va synd men de kommer fler tillfällen. Men sen kommer Lisa och säger att de har blivit ändring i planeringen och att hon följer med. Upp på topp igen. Underbart!

Sen är de lördag. Först till Sara snacka lite, lämna mina väskor, sen bio. Jag tror inte jag har sett fram emot att gå på bio med någon någonsin. Bion är kanske inte de viktigaste utan personen jag går med. Vad ska jag säga jag längtar. Sen ska jag sova hemma hos Sara och träffa Madde o Sara på söndagen. As bra! Sen är de måndag!! Ännu en rolig dag. Samma person som bion. hihi

Jag längtar som bara den dock fjärilar i magen, men så ska de va

puss på ljumsken // frida

LYCKA


Back to bussnies!

Nu kör jag igång igen, bloggpausen är över!

Livet har rullat på och jag lever än. Jag har hunnit med att spela min hittills roligaste match i amerikanskfotboll. Vissa saker gick som man tänkt sig andra inte men livet går vidare ändå. De är ju VM nästa år och då ni, då kommer de gå undan.

Med mig personligen är allt bra. Jag blir starkare och starkare varje dag och jag har lärt mig ett och annat nytt. På fredag väntar maskerad och har ni tur får ni se vad jag har klätt ut mig till. haha. Nästa vecka är de höstlov och de längtar jag till otroligt mycket. Inte bara för att man har ledigt utan till andra trevligheter som ska hända under lovet. Bland annat biobesök som jag ser väldigt mycket fram emot. Mer säger jag inte. Sen ska jag träffa folk från landslaget vilket ska bli hur kul som helst. Har alltid kul med dom tjejerna. Jag kommer ha de rikitgt bra helt enkelt.

Den här gången kan jag säga de, ses snart igen

puss på ljumsken/ frida

RSS 2.0