sport lov

Gud vad skönt att det är sport lov måste jag säga, det är helt underbart!! Jag har hittilss gjort as mycket saler under lovet men jag har ändå tagit det ganska lugnt, underbar konbination. Igår va jag och tränade med Samantha på kraftkällan på dagen sedan så åkte jag hem och hade fys träning med fotbollen. De va faktist en otroligt rolig träning vilket kan bero på att alla va väldigt glada men de gills starkt.

Idag vaknar jag och allt är frid och fröjd tror jag men jag har ställt klockan på en timma försent så jag missar amerikanskfotbollsträningen på morronen, gud vad jag är arg på mig själv!! INTE EN BRA START PÅ DAGEN!! Nu ska jag gå och lägga mig igen och vara sur så

byebye// frida

Gud vad skönt

Fatta underbart det är att vakna och veta att du är hur pigg som helst!! De är jag nu!

life is good

Jag har en liten tillkännagivelse att göra, jag har sett "Remebeer The Titans" varenda kväll tre kvällar i rad. Antingen är det för att det är en av de bästa filmerna som någonsin har gjorts eller för att jag bara är galen i allt som har med amerikanskfotboll att göra. Men jag andvänder Ebbas citat; frida, du är som du är! :P och ja jag älskar amerikanskfotboll!!

Imorron är de så underbart att jag har fått en akuttid hos tandläkaren så jag ska dit vid 10:40 vilket betyder att jag inte hinner fram och tillbaka till skolan, eller jag hinner, men de blir bara kort och dessutom är det matte och de kan jag lika väl göra hemma.

Sen nästa vecka ska jag jobba i sunnersta backen eftersom att Ebba är i Norrland, ja jag är avundsjuk men jag får iaf jobba som ersättare. Viket är väldigt nice eftersom att det betyder mer pengar till Österrike och till annat.

Sen ser jag också fram emot lördag, först amerikansk fotbollsträning, GRÄSTRÄNING, eller konstgräs men ändå. Sen ska jag till sunnersta backen och Ebba ska visa hur allt funkar. Sen är det direkt hem, äta as mycket mat, sen fotbollscup i Rimbo. Jag måste säga att de är sånna dagar jag älskar!!

Nu ska jag se färdigt filen och sedan krypa till kojjs, puss på ljumsken //frida

<3

ÄLSKA AMERIKANSKFOTBOLL!!

020209

HEJHOPP!

Gårdagen avslutades tyvärr utan Sara men jag fick se super bowl iaf! Herregud vad bra amerikanskfotboll måste jag säga det är helt sjukt, jag kan ju säga att jag att satt som hypnotiserad. Så det är vad min natt gick åt till och det var en väldigt bra natt även fast jag fick en utskällning av mamma när jag propsade på att sova framför tv i natt, men jag lyckades ändå få ligga kvar. Kan ju säga att en sån tillställning leder till att du sover ungefär 1 och en halv timme under natten vilket är på tok för lite men de gick. Labbarna på eftermddan var inställda så de gick riktigt bra faktiskt. Så jag slutade vid tio över tolv, typ as nice! Sen gick jag en snabbis på stan med underbara Samantha. Jag som äntligen fått pengar igen köpte, en rosa t-shirt, en tubtopp som jag ska ha som kjol, en till t-shirt som var randig, ett par rosa örhängen och till sist schampo och balsam. As bra dag måste jag säga. Sen åkte jag hem och pluggade vilket jag fortfarande sitter med. Ska gå och lägga mig tidigt idag också måste ha min sömn.

Jag sönder mig efter grässäsongen!!! Jag vill spela A. fotboll  och vanlig fotboll NU!! Var inne på 86ers hemsida idag också, äntligen blir det en till träning i veckan, MAQ träning på torsdagar. Fattade inte rikigt vart det var men de ska nog lösa sig. Imorron har jag fotbollsträning för skollaget på katte. UNDERBART!! ÄLSKA SPORT!!

puss på ljumsken// frida

010209

halloj allihopa!!
Än är jag inte död utan bara väldigt dålig på att uppdatera. Med mig är iaf allt jätte bra eller om jag ska vara helt ärlig extremt bra. Veckan som gått har varit otoligt bra och väldigt lugn. De är väldigt vanligt nu för tiden med lugna veckor så jag var väldigt glad för denna. Men jag orkar inte skriva om allt jag hunnit med så jag tar bara några high lights.

Brottningsträningen

Jag måste säga att jag har kommit att gilla dessa träningar väldigt mycket. De är riktigt tuffa och sjukt roliga. Sen är de ju så att jag brukar vara i par med Ida, och då är de få saker som inte blir roliga. Jag blev också lite små glad över min tränares komentar om brottning i världsklass, haha. Kanske inte jätte seriös men ändå.

Bio

Jag blev bjuden på bio på fredagen av Paul. Så vi var och så Benjamin Buttons otroliga liv. Den var as bra måste jag säga, och jag hade väldigt höga förväntningar men den kunde leva upp till dessa så jag var vädigt nöjd. Flera mysiga grejer hände också under kvällen men de ska jag inte spinna vidare på här.

Amerikansk fobollsträningen

Vad ska jag säga en riktigt brs träning även fast jag hade kunnat göra bättre ifrån mig men ändå. Sara var med den här gången, hurray! Måste säga att hon fällde några roliga kommentarer under träningen som fick mig att as garva vid lite fel tillfällen men sånt händer.

Inköps dag

Var och köpte amerikanskfotbollsgrejer igår. Och jag är sjukt glad!! Jag fick allt jag ville ha och lite till. Sen skorna som jag köpte är helt underbara "the pump" heter dom, det är iaf de som står på kartongen. Dom har några inbyggda kuddar som man pumpar upp för att få bättre passform. Och dom är så sjukt sköna så att det inte är sant. Sen så råkade de vara dom bästa skorna som gick att få tag på där vilket var typ underbart. Sen köpte jag också byxor, några underbyxor att lägga skydden i, under armour och nytt knallrosa tanskydd med stropp. hihi jag är glad. sen fick jag också reda på var jag kommer att spela och det är wide reciver och tight end som gäller för mig. Jag kan ju inte säga att de inte gjorde min dag väldigt mycket bättre.

Serveringen
Jag var med och serverade på en 40års fest igår. De var as kul och att få betalt för att ha as kul måste vara bästa upplägget någonsin. 500kr för tre timmars arbete och massa dumle som i fick. Jag säger bara underbart.

Idag ska jag först plugga lite. Sen ska jag träffa Lisa efter de fotbollsträning. Sen träffa Sofia efter de Paul. Och förhoppningsvis avslutas kvällen och påbörjas måndagen med superbowl och Sara. Det är iaf dagsplanden och jag kan ju inte säga att det är lite att göra men de ska nog gå iaf. Men nu måste jag sätta igång, byebye//frida

RSS 2.0