FILM TIPS

Finns det något skönare än att krypa ner under en varm filt, krypa upp i soffan och se nån as mysig film nu i regninga december,,nej det gör det inte, iaf har jag än så länge inte kunnat hitta det. Så här kommer ett film tips: The Other Boelyn Girl. En helt underbar film som jag älskar helt klart en av mina favoriter. Såg den på planet på vägen hem från USA och älskade den direkt. Gillar man Jane Austen gillar man helt klart den här. Jag brukar vanligtvis inte gilla gammeldagsafilmer men den här var helt underbar. Den är otroligt sevärd!!



puss o kram//frida

Söndag kväll

Gud vad jag är slut nu!! Ändå har jag inte hunnit med allt jag skulle göra, men jag har haft det roligt! I lördags kom ju farmor och farfar hit. Vi hade det as mysigt. De stannade över natten och följde men till kyrkan idag. Nej jag går inte i kyrkan ofta, har inte varit på en gustjänst sen min egna konfirmation. Men jag hade roligt iaf, träffade Linnea och kom på mig själv med att ha saknat henne allt för mycket. Förut träffades vi nästan en gång i veckan iaf men nu har vi inte setts sen nån gång innan sommarn, gud vad dålig jag känner mig, men det kan jag ju alltid ändra på. Tillsammas med Linnea, hennes mamma och två till hade vi hand om söndagsskolan, det var jätte roligt. Jag fick vara ängel, och flaxa runt med ett lakan haha, misslyckad änjag gen big time!! Men jag fick mig ett otroligt gott skratt. Efter allt i kyrkan var slut gick jag på julskyltning med mamma, pappa och julia. Stötte på Christoffer, Sara och Viktoria. Treevligt, trevligt, sen drog vi runt där ett tag. Efter det åkte vi till IKEA och åt adventsmiddag? haha lite speciellt men mysit och gott. Nu är jag hemma igen och har lite att göra men ingenting som jag inte hinner med.

Som sagt helgen var bra även om jag inte hann träffa alla jag ville men det kommer fler helger och fler dagar och nya chanser, ha det så länge// frida

go morron!

Vaknade precis, har sovit som en stock, äntligen så har jag tagit igen lite av min sömnbrist iaf, men jag har ju faktist två nätter kvar till dess att jag måste vara helt återställd. Det ska nog gå vägen. Gårdagens kväll var jätte skön, jag och Lisa åt glass och hade lite girltalk. Sen kom vi också fram till att vi måste göra nått ordentligt typ åka nånstas eller ta en tur till Stockholm eller nått annat kul. Ser fram emot det. Måste bara säga att Lisa är helt underbar, jag har känt henne i sex år nu, jag vet det är sjukt länge. Men jag skulle inte kunna tänka mig ett liv utan henne. Vi kanske har perioder som vi inte träffas så mycket som vi vill, men här kommer det bästa, vad som än händer kommer vi alltid vara kompisar, vi hittar alltid tillbaka till varandra. Har man känt nån i sex år så kan man vara på säker på sånna grejer. UNDERBAR TJEJ!!

Igår natt när jag kom hem eftersom att det tog alldeles för lång tid för mig att cykla från Lisa, snälla vägverket SANDA VÄGARNA!!, så fick jag värsta städycket, så jag tog och städade mitt rum väldigt ordentligt. Dammade alltig, böt sängkläder, dammsög, vek in kläder i gardroben, så nu har jag ett ortoligt fint rum!! Det är verkligen underskattat att ha fint på rummet, visst jag bryr mig inte om rummet är ett bombnedslag precis men ändå man blir as lugn om man kommer in på sitt rum och allt är as fint. Det är en mycket härlig känsla.

Juste jag får inte glömma bort vad jag gjorde när skolan slutat, jag gick ner på stan med Malin en av mina nyfunna vänner, en as härlig tjej. Sen har jag också träffat nån som är lika jag som jag,, Helena!! Sen har jag träffat Thea också, underbar!! haha det är underbart att hitta nya vänner!!

puss o kram// frida

im back!

Nu är jag tillbaka och det är datorn med!! As skönt!! Dock är jag hur trött som helst men det har jag bara mig själv att skylla. Nu ska jag till LIsa, alldeles för länge sen jag träffade henne sist.  Vill ta det lite lugnt och se till att komma i säng i någonsånär tid, hur de nu ska gå. Imorron kväll kommer också farmor och farfar hit, de ska bli as mysigt!!

puss o kram så länge// frida

life is good!!:D

Jag är otroligt nöjd!! Vet inte riktigt varför men just nu är jag det. Måste bara säga förlåt för den lite dåliga uppdateringen också innan mitt glädje rus tar över, jag har lämnat inte min dator, men snart får jag tillbaka den!! Imorron till och med!! Underbart!! Det första jag ska göra är att ladda hem två nya låtar som är otoligt bra, Katy Perry, hot n cold och Lady Gaga med pockerface, de är så otoligt, underbart bra!! Typisk Frida musik!

Måndagen var väll lite depp enligt mig, hade det varit enligt nån annan skulle jag varit glad iaf. Fick enbart sova 6 timmar vilket var ganska onödigt då jag pluggat större delen av dagen menmen jag får väll leva med en "deppdag". Tog igen sömnen nästa natt iaf, gick och la mig innan nio. Fatta underbart!! och jag var färdig med alla läxor! Så otoligt nöjd!! Även fast jag varit utan dator. Nu ska jag bara se till att bli av med min förkylning helt, JAG VILL TRÄNA NU!!!!!, sen ska jag ha tillbaka min dator!! Sen är livet close to perfect!!

Pratade med två as trevliga tjejer på vägen till skolan idag, och vi beslutade oss för att dra till svenska skolan i London ett år!! UNDERBART!! Fast jag vet inte om jag stannar ett år eller bara en termin det är mycket som händer på våren som man inte vill missa i tvåan. Eller inte annars heller med all sport som sätter igång. Men jag behöver bara bestämma mig, så ska de nog bli bra hur jag än beslutar mig för att göra!!

de va allt just nu så :P puaa o kram// frida

helgen!!

Den här helgen har varit otroligt bra!! På fredas eftermiddaan gick jag tillsammas med Samatha och Teo och köpte godis på Lutis, 3:90 kg/hg, as billigt!! haha gus vad jag måste sluta äta godis!! Den här veckan som gått har jag ättit gissningsvis lite över 2kg godis, och de sjukaste är att jag inte gillar godis längre, choklad okej men ite smågodis. Jag är typ beroende, måste sluta med de nu!! Inte för att jag måste gå ner i vikt eller nått men att äta 2kg godis i veckan är sjukt dligt för kroppen och det är ju inte heller nått jag har börjat med nu utan gjort sen skolan började,,blää!! Måste sluta!! Sen vandrade jag och Samanhta ner mot stan eftersom att Teo skulle möta nån uppe vid skolan. Sen träffade vi Ebba, så vi ställde oss och vänta på bussen med Samantha för hon skulle hem till en kompis och dissade oss, hahah kanske inte men ändå. Efter det drog vi runt på stan ett tag sen träffade vi Hetti och satte oss och prata i forumgallerian, tyvärr var Ebbas och min tjockisbänk upptagen,,men de gick bra iaf!!  Hade ettt underbart samtal med två underbara tjejer. Men tiden rinner iväg när man har roligt, snart var de dags för Hetti att åka hem och för mig och Ebba att dra till Maxi för att köpa massor med frukt och ansiktsmask. Dock förblev ansiktsmasken orörd, men jag hade en underbar kväll iaf!!! Hade sällskap på bussen och sendan på tåget vilket alltid är lika trevligt det är as drygt att sitta ensam.

På lördagen träffade jag Lisa, jippi, vi drog in till stan för att äta lite vad Lisa  kallar de bakismat. Men det var bara en av oss som var lite bakis, haha. På stan träffade jag också Sarita, Teo och Christoffer, pratade lite med alla men sen drog jag och Lisa vidare. Kvällen var från början tänkt att spenderas med Lisa men hon skulle ha gäster och blev tvungen att åka hem. Sen blev jag bortlovad som barnvakt men tio minuter innan jag skulle dit ringer de o säger attt ett av barnen hade blivit sjukt och de bestämde sig för att stanna hemma. Ganska skönt faktist hade inte pallat och ni som känner mig vet att jag inte blir jätte trevlig när jag sovit på tok förlite. haha. e
Idag fick jag äntligen sova ut, otroligt skönt!! Sov hela elva timmar, ganska ovanligt för att vara mig, men skönt var det iaf. Sen skulle jag ha tränat, men mamma förbjöd mig att göra de för att jag är lite förskyld. Hatar att vara sjuk och hatar att de alltid kommer nått iväg så att jg adrig kan träna till max. Men de ska det bli ändring på minsan, nu ska jag bli pigg och kry och starta de nya året på bästa möjliga sätt!! Idag var de iaf för sent för att ändra på, så jag tvingade med mig pappa in till stan för att köpa inomhusfotbollskor och säng- och skrivbordslampa. Och det gick vägen. Nu är jag hemma igen och har precis ätit jätte got mat. Resten av kvällen ska jag ängna mig åt att plugga lite, de behövs alltid!! Jag måste ha MVG på idrottsprovet på onsdag!! De ska nog gå att ordna:D

Som sagt jag har haft en as skön helg och träffat underbara människor!! puss o kram// frida

happy frida efter en happy dag!

Idag va en otoligt bra dag!! Jag är så sjuk glad nu att det inte är sant och de sjukaste av allt är att de inte finns nån riktig anledning till de. Tyska var nästan roligt, jag hatar tyska, jag hade fysikprov idag men jag är fortfarande lika glad! Kanske beror de på at jag fortfarande lever på den lyckan jag kände efter amerikanskfotbolls matchen eller att jag börjat prestera as bra i skolan igen eller att allt bara fungerar. Fast den mest betydande anledningen tror jag är att jag har världens mest underbara vänner!!!!!! Jag skulle inte vara nått utan er, jag skulle iaf inte vara samma person och helt ärligt skulle ajg inte vilja vara nån annan än den jag är idag! Jag är sjukt nöjd!! Och att jag vågar vara så nöjd gör mig otroligt glad!!

puss o kram// frida :D

livet!

Livet har både dåliga och bra sidor, just nu är jag på en av de bästa som kommer att finnas i mitt liv. Under året har jag upplevet allt från total lycka till att ha mått så dåligt att de inte går att beskriva. Jag är otoligt tacksam för allt som finns i mitt liv!!!

happy face!!:D

Jag är på så otroligt bra humör, så det inte är sant!! Allt går åt mitt håll, allt funkar och jag mår så jä*vla bra!! Allt lir så otoligt mycket lättare och bättre om man bara är glad!!

(mitt humör just nu)

Bilden var inställd idag så jag slutade redan halv tolv, men jag satt mig och pluggade i biblioteket. Okej jag erkänner jag pratade ganska mycket också men jag fick mycket gjort! Kan bara säga tt det går mycket trevligt folk på katte! och jag trivs som fisken i vattnet!! Nu ska jag plugga SO och fysik, men jag är fortfarade as glad och det kommer jag vara imorron med för då har jag fått ordentlig sömn!

Så otroligt underbart allt är!!! //frida

ännu gladare!!

Äntligen gjorde jag mitt efterängtade SO-prov, det var på tiden efter att de blivit uppskutet tre gånger. Först var de tänkt att jag skulle göra de 16:30 när alla lektioner var slut men vi slutade redan 12:45 för av nån underbar anledning var båda labrationerna inställda. Så efter massa samtal för att få fatt på min SO lärare svarade hon äntligen. Hon var precis utanför skolan så jag fick göra de direkt. Allt gick as bra och jag fick MVG. JAJAJAJA!!! As glad jag har gått och varit rädd för det där provet tillräkligt länge nu. Men nu är det över och betyget perfekt. Har aldrig fått så många komplimaner under tiden som jag gjort ett prov förut. AS STOLT!! Ne, allt blir bara bättre och bättre!! ALLTING!! Tro inte nu att jag är extremt egenkär eller nått men jag tror på mig själv och de borde andra också börja göra!! Att blir bättre av att veta vart man ska och se till att komma dit, visst kan det vara svårt att sätta igång men när du väl börjat kommer du inse ur mycket kapacitet du har i dig och börja inse hur högt du egentligen kan nå. Det är en underbar känsla!

Tro på dig själv!! Du vet att du kan!!

puss o kram// frida

helgens höjdpunkt!!:D


söndag

Vaknade upp hos Sara vid halv tio, ja jag är morron pigg även fast vi inte kom i säng förens vid halv fyra. Måste bara säga attt gårdagen var en helt perfekt underbar dag!! Det är länge sn jag hann  med att ha så mycke kul! På kvällen var jag som sagt hos Sara och åt pepparkakor sen kom Viktoria och Martina, de var som alltid väldigt taggade på fest och det visade sig att det va Sara med. Jag och andra sidan var ganska mör men följde med iaf och de gjorde jag rätt i. Hade så otroligt  kul!! Synd bara att när festen vad över blev det bråk och smart som jag är går ju jag imellan, det gick bra den här gången men jag tror jag ska lämna de till nån annan. Som är lite vad ska man säga större och starkare än mig. Menmen det gick ju bra iaf och fighten var över. Sen skulle vi ta oss tillbaka in till stan (vi var i heidenstam) men det slutade med att vi gick eftersom att de andra tog våran taxi. Men allt som allt var det en otroligt underbar dag!! Trots en fight och ett stukat finger.

Nu ligger jag under täcket och myser, för när man kommer hem är ju rummet såklart iskallt för att mamma har öppnat fönstret så ärr de inte ska lukta målarfärg i mitt rum, vi målar om taket i köket och min dörr hade stått öppen. Just my luck, men jag är överglad iaf.

puss o kram// frida

down sir hutt!

YESYESYES!!
Gissa vilka som vann mot JB idag!! Katte såklart!! Så otroligt underbart kul!

Nu sitter jag hemma hos kalaspuffen och äter pepparkakor, och firar vår seger!! Måste säga att vi båda spelade otroligt bra!! Vi är ju faktist nybörjare så vad ska man vänta sig, haha. Vi diskuterar nästa steg på våran väg mot NFL hah eller inte menmen bättre ska vi bli iaf! Det är rookiecamp som är nästa steg i december, så vi får se hur det går! Jag är iaf taggad till tusen och Sara med efter dagens insatts. Synd bara att jag typ har ett stukat finger nu, menmen det är smällar man får ta, bara det är borta till december så är jag glad :D

puss o kram// frida

Katte vs. JB

Gud vad jag är taggad!!! Imorron gäller det!!!:D Vi ska spöa JB!!

Dagen var sjukt bra!!! Skolmaten var as dålig, men vad ska man göra, jag är glad iaf!!! Amerikanskfotbollsträningen gick as bra, nu måste de bara se till at inte regna imorron, då blir de inte roligt!! Men annars blir det typ lerbrottning och de kan ju inte bli så fel de heller:P

Jag måste bara se till att sluta stoppa i mig onuttigheter dvs alldeles för myck godis, jag behöver inte det. Jag kollade på mina kvitton från veckan jag har köp godis för 90 kronor de är inte okej!! Dom pengarna skulle istället kunnat andvändas till nått annat så nu har jag bestämt mig!! Inge mera godis!!

Nu ska jag sova så jag äri toppform till matchen imorron, puss o kram// frida

Match

AMERIKANSK FOTBOLLSMATCH

KATEDRAL MOT JOHN BAUER
15:00, LÖRDAG
STENHAGENS KONSTGRÄSPLAN


:D

Det här har typ varit den gladaste dagen på länge!! och konstigaste. Jag vet inte riktigt varför den har varit konstig, de känns bara så. Jag pratade med matteläraren idag iaf, hon var jätte positiv och var glad för att jag berättade, om hur dålig min motivtion för skolan har varit och massa annat. Gud vad skönt de va, jag är as pepp nu!! Visst min matte B lärare är lite speciell men hon lyckades iaf göra mig glad eller gladare :P Bäst av allt hon sa direkt att för mig kommer det bara vara nationella provet som räknas, för att jag kom in så sent i gruppen, så de är underbart!! Nu ska jag visa henne mattesnillet i mig :P Hade också missupfattat tiden för mitt samprov så jag fick det ännu mer fram flyttat tills på tisdag det är väll bra eftersom då hinner jag plugga lite till men just nu vill jag bara få de ur vägen. Har kemiprov nästa vecka också så jag måste plugga på de ordentligt!!

Första träningen, amerikansk fotboll gick inte bra alls, eller de gick rent av dåligt! Ett resultat av för lite sönm och koncentration samt lite för lite agrition(vet inte hur de stavas). Men de ska ändras på till fredag den sista träningen innan matchen som kommer att vara på lörda klockan 15:00 på stenhagens konstgräs!! Det är den nya planen brevid Maxi tror ja. Jag är inte rädd för mycket men jag måste erkänna att jag är skit rädd, men det är bara och köra på, det är de som måste göras och det är de jag under all min rädsla vill göra.

Andra träningen, fysträningen gick bra iaf :P Det var tungt som bara den och tog ordentligt,, jag behöver de!! Även fast jag tränar typ 7-8 gånger i veckan så är de sälla det tar riktigt ordenligt, lite synd menmen. Jag blir iaf vältränad på onsdagar.

Nu ska jag krypa till kojs sov gott allihopa // frida

GLADGLADGLAD

Allt blir bara bättre och bättre. Jag har aldrig fått migrän så otroligt passande som idag, jag fick de på morronen och de höll i sig hela dagen men nu är den borta efter lite sömn! Min SO lärare  gick med på att flytta mitt prov på sveriges demokrati tills imorron, underbart, då hinner jag plugga lite till också, men jag har nästan koll på de redan så de är bara och knåpa lite till så klarar de sig!! Imorron är de onsdag vilket betyder amerikanskfotboll!!! JAAAA!!! Sen ska vi typ ha en extra träning den här veckan, teoripass, visst de kanske är ganska mycket roligare att vara ute på planen och köra olika spel men det är nödvändigt. Sen på lörda gäller det!!! Det är katte mot john bauer och gissa vilka som ska vinna KATTE SÅKLART!!! Peppapeppapeppa,, ska bli så otroligt kul!!!

Fredan ska jag spendera med ingen annan än Sarita!! Vi får se lite vad vi hittar på menmen jag vet att de inte kan bli dåligt!! De är ju Sarita jag ska vara med ju!!

Jag lärt mig en grej idag med, det är att när det är som värst kan det bara bli bättre!!!

puss o kram// extremt glad

måndag

Lika illa som vanligt!!, måndagar är och kommer förbli hemska. Just nu pallar jag inte, helgen var värdelös när jag tvingades sitta hemma och hålla koll på min lillasyster, jag orkar verkligen inte med henne. Hon skriker och gapar och är extremt otrevlig sen går hon runt och låtsas som ingenting har hänt!! Orkar inte!! Sen har jag ju ett underbart SO prov i morron, ja erkänner jag har pluggat lite för lite, men jag orkar inte och sen har jag faktist koll på de mesta iaf. Så de ska nog gå bra. De måste de göra, går de inte bra så kommer ja att bli så otroligt arg och ledsen på mig själv. Men de värsta är pappa så fort jag inte presterar bra får jag skit för de, jag klarar inte av att ta de en gång till. Jag brukar vara bra på att skita i vad folk säger om mig, men kommer de från nån jag bryr mig om så bryter jag ihop. Även fast jag ser likadan ut på utsidan. Jag orkar inte vara emo heller nu ska allt fan ta och bli bra!!!!!!  Det är dags att se framåt göra de jag vill göra och se till och se till att bli "the best I can be" nu kör vi. Jag ska fan inte ge upp!! Det kommer krävas otroligt mycket av nån för att stoppa mig från de!!! JAG VILL, JAG KAN!! SÅ NU KÖR VI!!:D peppapeppa Det är ju faktiskt match på lörda!!!! Så underbart, fan vad jag har längtat!! Sen i vår är det jag och Carmen som står på planen och köra över folk!! Ne,,2009 ska bli de bästa året någonsin!! Ingen,ingen ska stoppa mig!!

//frida

myskväll

När jag vaknade imorse pallade jag verkligen inte göra nånting, okej jag vaknade väll inte på morronen men ändå liksom! Ne dagen användes till att plugga,,otroligt skönt att få lite gjort!! Även fast jag måset erkänna att jag aldrig sett så  många amerikansk fotbolls klipp på en dag, haha. Gud vad jag är pepp för matchen!! Den kommer att vara på lördan på konstgräset i stenhagen!! peppapeppapeppa,, LÄNGTAR!!!!!

Dagen avslutades med att Lisa kom hit och vi har suttit och pratat lite:D Alltid lika mysit!!,,dock var vi båda väldigt pepp på fest men det är typ inga fester nu!! Alla är typ emo,, de måste det bli slut på väldigt snart. Det räcker att med att det blir mörkare och mörkare, man blir tillräckligt depp av de,, ne nu ska jag gå ut och se till attfolk blir glada igen!! För de ska jag vara iaf!! Nu ligger Lisa och sover i mitt knä,, den gullungen bad om att få ta en liten tupplur så då passar ja på och blogga lite.

Imorron är det träning med,,inomhus fotboll och jag måste köpa nya inne fotbollskor!! Trodde inte jag skulle spela nå mer inomhusfotboll när jag inte längre gick i fotbollsklass och hade de på schemat så jag köpte sattsiga innebandyskor istället,,Jag får helt enket ta mina gamla imorron som är för stora!! och hoppas på att nån kan fölamed mig till stadium så att jag får nya!!

Nu ska jag ta och väcka lill Lisa från sin lilla tupplur:P

puss o kram// frida

:D

Gud vad jag blir trött på internet när de inte funkar!! Så otroligt drygt!! menmen de kanske man får leva med:P vad jag försökte gör igår var att ladda upp en bild från modelljobbet  somjag gjorde under lovet, så här kommer den:D

Den här bilden ligger också på startsidan på beckmans.se,,där kan man också se hela filmen:D,,klicka bara på gallerian fashion awards!! puss o kram// frida

veckan som gått!!

jag vet att jag är lite halv seg på att uppdatera menmen veckan som gått har varit smått kaotisk,,ingen lov här längre heller :P

halloweenfesten hos wille blev as bra:D synd bara att man behövde gå så himla tidigt för att de inte gick några natt bussar men det var lätt värt iaf :P jag lärde mig ett o annat om mig själv också,,haha blev lite förvånad:P sen på vägen hem träffade jag lisa, som inte var helt nykter xp så de blev nattprat hemma hos mig:D alltid lika mysit :)

spotfåne som jag är försökte jag mig på att springa min 9km runda dan efter men det gick inte jätte bra,, undra varför?? dan spenderadeas med att försöka plugga de gick nästan bra,,men bara nästan, haha

söndagen blev en extrem deg dag, pluggade under dan sen var jag ute med Lisa och promenerade runt våran gamla skolan,,de är sjukt vad många  minnen jag har därifrån,,många bra men de flesta är dåliga, de va trevligt att få prata med lisa iaf :)

som vanligt på måndagar har man panik för alla läxor som man inte hann göra,, samhälles uppsatsen speciellt den var ett helvette under veckan och anledningen till varför jag satt upp till typ klockan två på onsdagsnatten, men den blev bra tillsist och seminariet gick hyfsat ;) men gud vad jag måste skärpa till mig i skolan de är inte okej men min skolprestation just nu menmen de ska man väll kunna ordna på. språken går dock för ovanligthetens skull bättre än vad jag trodde var möjligt fick 95% på tyska provet och 41 av 42 på svenskagramatik diagnos!! jag är as stolt :P

onsdagen var träningsdag,, både gymm och amerikanskfotboll!! så underbart kul,, dock var inte hund ägaren till den cp hund som kissade på min väska under träningen lika kul!! gu vad jag hatar människor som har hundar utan att kunna kontrolera dom!! det hela slutade med att jag tydligen var en jävla idiot som skrek åt honom, och erik som gick emellan, han kunde fan inte ens säga förlåt den jävla idioten till hundägaren!!! hatahatahata!!! men sen fick jag mitt lilla damputbrott :P haha de är fan 11 månader sen sist:P ibland är de underbart att bli arg!!(a)

skolveckan slutade iaf as bra:D träffade Ebba på stan så då var de och köpa bullar och choklad och sätta oss på våran tjockisbänk som gällde:P en underbar människa!!:D

hade lust att dra på fest ikväll men jag pallar verkligen inte, stannar hemma o pluggar istället, kalla mig konstig men jag måste ändra min inställning till skolan som det är nu är inte okej och om man ser det från den ljusa sidan, jag kommer inte behöva plugga imorron!!! då ska jag ha kul!! måste bara bestämma mig för vad jag ska göra:P haha


ha de bra så länge puss o kram// frida

RSS 2.0