sämsta valborg någonsin!!

Dagen började med brunch hemma hos Katarina, där blev en av mina cider snodd. De roligaste är att de är någon omogen idiot av om som var där som gjorde de. Samma sak hände vid nyår. Det är en sak om man kan komma och säga typ, hey, sorry jag råkade ta din dricka, ska jag betala för den?, men att inte säga någonting alls är bara omoget. Fy fan!!

Sen senare blev även min väska snodd, med allt i, dvs saker till ett värde av ca 10000kr. Jag kan inte beskriva vad jag känner jag är bara helt tom. Jag vet inte vad jag ska säga.

HATA VALBORG!!

OJDÅ

Jag vet dålig uppdatering men jag har haft annat för mig. Om 40 timmar sitter jag på planet till ÖSTERRIKE!!! Jag längtar sönder mig!! Ska bli sjukligt underbart!! De ända minuset är träningarna som jag missar, men jag ska ha med mig löpargrejs till Österrike så ska de nog bli lite springa av.

Under veckan som gått har jag varit på Kattemusikalen och jag har helt ärligt inte ätit så många cheeseburgare på en vecka som denna. Ne jag har kommit på att jag inte kan skriva mera nu jag har alldeles förmycket att göra. Men datorn ska med till Österrike så jag ska nog lyckas med något inlägg.

Puss på ljumsken// Frida

halloj!

Igår skulle Lisa ha sovit hos mig för att jag var ensam hemma men efter mycket om och men och en klantig frida hamade vi båda hemma hos Lisa och jag utan nånting med mig för översovning. Men de gick. haha. vi gjorde en tidig star och var uppe redan vid nio så jag kunde äta frukost för att sedan åka hem och fixa grejer innan träningen. Sen var de s¨träning som gällde och nu har jag kommit hem från de. Jag ska ut till landet ikväll coh sova där över natten och fira påskafton där ute sen imorronkväll åker jag hem igen. Och så får vi helt enkelt se vad som händer på söndag och måndag.

Sen har vi målvakts träning på torsdag vilket betyder att jag missar amerikanskfotbollen vilket suger för på torsdagar är det defence och jag är inte speciellt bra på de så jag skulle behöva den träningen. Sen veckan efter åker jag som ni kanske vet till Österrike vilket betyder att jag missar tre träningar i rad!! Det är inte okej speciellt inte på försäsongen om man inte har spelat tidigare. Jag får helt enkelt prata med coach och se vad han säger. Sen kommer jag ju missa första matchen också på grund av att jag är på landslagsläger i amerikanskfotboll men det är iaf mer accepterat. ÅÅhhh!! De är som de är!

Aja puss på ljumsken// frida

hahaha

Jag måste säga att gårdagen blev otroligt bra. Kvällen kan lyftas fram ordentligt! Men sen vad de ju såhär att jag Frida Engström verkar gilla att misshandla mina tänder extremt mycket så nu har jag lyckats göra så att de har gått en flisa i min tand. Inte roligt så nu måste jag till tandläkaren ytteigare en gång. Aja, jag är duktig, eller inte. haha.

Idag ska jag iaf plugga, träna och sälja klubbrabatten, saker som ite är jätte roliga, jo träningen är jätte roligt men inte de andra men de måset göras. Mamma och pappa åker senare ut på landet så jag sover ensam ikväll eftersom att Julia är uppe i Rättvik på konfirmationsläger.

Dags att köra igång schemat, puss på ljumsken// frida


UNDERBART!!

Jag är nere på 37,5min på milen!! Fatta underbart och än har inte ens säsongen börjat!!

update.

Äntligen är de påsklov vilket är så otroligt skönt så att de inte finns!! I fredags var de myskväll hemma hos Ebba som gällde, lika underbart varenda gång. Älskar dig Ebba!! Sen i lördags var de först amerikanskfotbolls träning sen direkt till fotbollsmatch och efter det hem och fixa sig. De var nämlige så att en viss Katarina Tisner hade födelsedagsmiddag. Jag kan ju bara säga att den kvällen blev otroligt bra!! Sen sov jag hemma hos Ebba. Morgonen blev hel knäpp och de slutade med att jag blev kvar hemma hos Ebba med enbart hennes mamma. haha. Sen vi tolv tog jag mina grejer och gick in till stan, ja jag gick. Mellan stenhagen och stationen. När jag kom hem kom Lisa över och vi satt och pratde och tjockade oss med bananasplits. MUMS!! Vid klockan fem tog jag tåget och bussen till västerås för att titta på min kusi som spelade elitserie kval i handboll och visst vann dom!! Jag lovar att jag har typ världens coolaste kusse!! haha Efter de så åkte jag mamma och pappa hem till farmor och farfar. Hur mysigt som helst!! Sen åkte vi hem och var hemma igen vid 23:00. Dagen efter började jag dagen med att springa 8km otroligt skönt. Sen tog jag de lugnt underdagen och på kvällen var de amerikanskfotbollsträning. Lagom roligt för jag fick ingen hjälm. De är inte riktigt okej. Måste nästan köpa en själv för jag är rädd för att de ska bli just så här att jag kommer till träningen utan hjälm. Jag är sjukligt rädd för att få bollen i ansiktet eller nåns pads för den delen också. De kan bero på att mina tänder för närvarande är extremt misshandlade och en håller helt säker på att dö och jag har två som kanske kommer göra de, kul. Då är de rotfyllning eller tandtransplantation som gäller. Roligt värre, nej.  Idag har jag iaf amerikanskfotbollsträning mitt på dan i tre timmar och vi ska bara gå igenom passspel typ. De gillas starkt. Bara jag får en hjälm nu kommer jag att vara stört nöjd. Sen ikväll är det fotbollsträning och jag ska hinna med att plugga lite med.

Nu är jag hungrig så jag måste äta, puss på ljumsken// frida

RSS 2.0