Hej hopp!

Nu är jag hemma igen efter ännu mer the. haha. Sara den underbara har nu fått sin nya säng, de gillades starkt. Soffkuddar släng er i väggen. hahah. Sara inget ont mot dina soffkuddar men de är skönare att sova i en säng.

På morronen fixade vi lite med en uppsatas Sara skrev och drack the. Sen begav vi oss till avslutningen. Och sara fick ta pris som årets hamster!! hihi. Grattis Sara! Du förkänade de priset till 100%.

Imorron ska jag rida med klassen på jälla och de ska bli hur kul som helst ska bli as kul och se killarna rida. hahah. Längtar som attan och bilder kommer upp imorron kväll.

Nu ska jag sova.

Puss på ljumsken// frida

Underbart!

Kan säga att gårdagen va att jag önskade och lite till. Så sjukligt underbart!! Gjorde något som jag även skulle gjort för väldigt länge sen jag såg Braveheart. Den va riktigt bra. Säger bara William Wallece vilket är ungefär så mycket som jag kommer ihåg. Såg också Gladiator efter och den kommmer jag ihåg lite mer av. Kan dock bero på att jag har sätt den så många gåner så att jag istortsätt kan citera filmen. haha.

Ikväll skulle jag ha varit på tjej middag men middan blev inställd i sista sekud, vilket inte va jätte kul. Men allt kan inte vara roligt. Skulle ju senare ha åkt till Lidingö på natten men nu gör jag de lite tidigare istättet. Då slipper jag hålla Sara uppe sålänge. Plus att kommer jag i bra tid kommer vi även förhoppningsvis kunna se lite fotboll. UNDERBART!! Och träffa Sara den underbara förstås!

Imorgon är de avslutning med meanmachines som gäller. Ska bli rikitgt kul att träffa alla. Synd är dock att Elin inte kommer vara där. Saknar henne!! Får göra en resa till stockholm just for her.



Nu ska jag fixa lite, mitt rum ser trots allt ut som en bombnedslag och jag måste packa upp och packa om så jag har lite att göra.

Puss på ljumsken// frida

Dagens låt

http://www.youtube.com/watch?v=GY1oeHPC8Nc

Tisdag idag

Jag lyckades, lyckades komma en timma föridigt till historian. Detta betydde att jag missade välbehövlig sömn. Drygt men de hade varit ännu drygare om jag inte haft nån och snacka med, men marcus var där innan mig. haha. Dagen rullade väll på saker och ting gick som de skulle och jag fick världens snille blixtar på kemin. DOck saknar jag Fia, ta dig hem ign, snart! haha. De finns förfå människor som delar vår unika humor. hahah. Efter skolan hjälpe jag David med en labbraport och traskade sedan till stadium för att köpa ett par hanskar som man kan ha i gymmet så man slipper valkar på händerna. David tyckte ock att valkar va jätte bra och man fick inte ont i händerna, det tyckte inte jag. Kan jag undvika att få manshänder gör jag gärna de.



Nu är jag hemma igen, städat lite på rummet bytt lakan, slängt i en tvätt maskin. Ska snart ut och övningsköra med pappa. Så ni som bor i Knivsta åk inte till Ar ikväll om ni inte har dödslängtan eller nått. haha. Nu ska jag käka.

puss på ljumsken// frida


Lugn helg!

Har haft en av de lugnaste helgerna på länge har verkligen inte gjort någonting känns de som. haha. Va med och coachade PeeWees i lördags, dock var jag väll inte super aktiv men de behövs kanske inte när de är lika många spelare som coacher. hah. Bra uppslutning. Sen hämtade jag min kappa också som jag hade lämnat in för omsyning, den blev otroligt bra. Och allt blev snyggt och rent gjort. De gillas. Sen var de fys träning också för min del men U19 och några seniorer. Överraskade mig själv faktiskt, sånt känns bra. Och idag har jag inte gjort typ nånting. Hejaheja! Bra och nyttig dag. Men jag rensade hela min gardrob. 21 par jeans åkte ut. Äntligen kan jag stänga min gardob utan att använda våld. De har varit väldigt efterlängtat. Gud vad jag vill spela fotboll nu de är sinnes. Dock är de fortfarande typ ett halvår kvar tills man får göra de igen vilket är lite drygt, menmen. Får hitta något sätt att bli av med min abstinens.



hahah, en bild från debuten!

Ne nu är de dags att sova. Upp halv sex imorron bitti, mmyyss, eller inte menmen.

puss på ljumsken/ frida

YES!

Kemiprovet är gjort oxh de känns riktigt riktigt bra. Nu kan man andas igen och plugga inför läxförhöret på historia imorron och se till att lämna in svenskaläxan. haha. Livet är bra eller vad säger man. Ne jag är nöjd just nu bara nöjd.

puss på ljumsken// frida

JA!!!

USA är med i VM!!

NICE!

Kan ju också säga att jag gillar mina stigande läsarsiffror starkt!! haha.

091104

De var en bra dag idag och jag är bara lugn de är inte ofta som de händer. Gymmet gick bra och träningen har börjat ge resultat på riktigt och inte bara att de känns lite annorlunda när man lägger sig på bänken. De känns riktigt riktigt bra. Gjorde 3x13x95kg idag i knäböj. De är så sjuktligt mycket mer än vad jag hade kunnat göra för ett år sen. Helt underbart, vad finns det mer att säga.

Jag trodde helt ärligt inte att jag skulle vara en sån här sportfåne. hahah. För ett år sen tvekade jag till och med på om jag skulle kunna spela amerikanskfotboll seriöst. Jag hade bara spelat i skollaget då. Visst jag har idrottat nonstop sen dess att jag var fyra  men ändå inte helt seriöst. Jag är en sån här som går runt och tänker på att jag verkligen verkligen vill göra nånting men jag kommer sällan till skott. Och ja jag har velat göra helt konstiga saker. Som jag är glad för att jag aldrig kom till skott med men den här gången är jag otroligt glad för att jag faktiskt gjorde de. Och vad ska jag säga jag älskar de. Jag älskar fotboll och jag tänker ge de mitt allt, och har redan börjat.  Och de går inte att beskriva vilken härlig känsla de är. Jag har iaf inte varit med om något som jag ens kan jämnföra de med. och visst jag har inte levt särskillt länge och har långt kvar att leva men ändå jag har varit mer om mer än vad många som är äldre än mig har gjort.

Glömde berätt om I<3NY tröjan som jag fick av en viss Sofia Nilsson igår när hon kom hem från New York. Den är helt underbar. haha. Tack Sofia!!!! Sen kom en viss Sara Ramberg på att ojdå hon har ESPN america hemma. hahaha. Gissa vart jag kommer spendrea otaliga kvällar framöver. haha. De är riktigt nice! Nått som inte är riktigt lika nice är att Malin ska byta lag, en tjej i mitt fjollbollslag som jag gillar starkt, de suger rigtigt hårt. Men vad ska man göra. Alla i laget är inte seriösa så då finns det inte så mycket annat att göra. Menmen.

Ne nu ska jag plugga de sista inför kemiduggan imorron. Denna gång ska de gå riktigt bra. Sen är de träning som gäller. Stationsträning med fjollbollslaget är de som gäller.

puss på ljumsken// frida


Juste, glömde

Pratade med Fia aka Hekules idag. Vi bestämde oss för att gymma tillsammans på tisdagseftermiddagar. Det är riktigt nice för ingen av oss gillar att vara i gymmet ensamma, så då blev de en lösning på de också. Anledningen till att vi behöver gymma på eftermiddagen en dag är för att vårat schema är lite cp. Men vad ska man göra. Nu får jag iaf fyra pass i veckan och då passar gymprogrammet, as bra. Ne nu ska jag sova, har gym imorronbitti.

Puss på ljumsken// frida

Illa

Nu är jag allså flintis, mysigt, eller inte. Okej jag överdriver lite men ändå. Men på vissa skiljer de typ 15cm. Det är ganska mycket faktiskt. Detta är tack vare ett arsle till frisör som klippte mig de va nästan en decimeter kortare på ena sidan men nu är de rakt iaf. De är nice!

Kan ju också säga att den människa som jag pratar med har memorerat alla LFL lag, den människa är Sara Ramberg. haha. Kan ju även säga att hon har koll på lite an statestiken. haha. En vacker framtid säg. Heja Sara!



haha. Vad ska man säga.

puss på ljumsken// frida

Update

Fia satt ju såklart också med och pluggade och de hela slutade med att Herkules(Fia) och Buttcrack(johan) "lånade" min dator för att trycka iväg ett otroligt roligt medelande, eller? Herkules vek sig iaf dubbel och ålade runt lite på marken så nått lyckades man åsstadkomma iaf. hah.

Jag och Fia sitter nu i matsalen och ska strax bege oss mot city. Fia ska köpa en tshirt och jag ska till frisören. Hopppas jag inte har hamnat hos en cp frisör denna gång. Förra frisören misshandlade ju mitt hår så jag har inte vågat gå till frisören igen förens nu, nio månader ha gått. Men de har iaf inte sett helt cp ut som tur är. Nu ska stänga ner iaf.

puss på ljumsken// frida

Kemi

Sitter nu och pluggar med en väldigt feminin Johan med buttcrack. För att inte glömma att hela kemiboken kan förklaras med swing och swung.

ha en bra dag. hahha

puss på ljumsken// frida

Dagens uttryck

Sitter i skolan nu, har precis slutat men pågrund av ett uppkommande kemiprov på torsdag finns det inget annat att göra än at sitta kvar och pluggga. Pallar inte åka hem innan klipptiden som är 18:00 på Carl. Fattar inte att mamma betalar för att jag ska klippa mig där när de kostar 600kr typ men inte när jag klipper mig någon annanstans för hälften. Vad ska man säga världen är konstig.

Nu till dagens uttryck: STROPP

Det var en allmänt stroppig dag idag, försökte förklara för Fia vad de igentligen betyde men de blev mest lite spottande och stroppande. hahaha. Jag är bäst på att förklara saker och ting. haha. Det blev iaf dagen mest använda utryck.

puss på ljumsken// frida


Träningsvärk på g!

Shit, jag brukade aldrig få träningsvärk förut men de har ändrats. Vet inte om de beror på att jag va mer vältränad förut eller om jag helt enkelt tränar rätt nu. haha. Kan ju helt klart säga att jag hoppas på de sistnämda. Dagen började som ni kanske kan gissa i gymmet. 07:30. Löpskolning först sen inskolning på marklyft och sen såklart gympass. Sen va de idrott som gällde, har aldrig sett klassen så flummig i hla mitt liv. hahah. Kan dock inte säga att jag va mindre flummig själv. Ne de va en bra dag idag. Sen hade vi engelska också men är de värt att nämna. Enelskan man lär sig i skolan är ett skämt vid de här laget. De va okej när man gick i 4an och 5an och man faktiskt fick lära sig något nytt varje lektion men vad är grejen man att man fortfarande istort sett lär sig engelska på svenska i 2an på gymnastiet?! De är inte riktigt okej.

Efter skolan åkte jag till John Bauer och hälsade på Ebba!! Hon har kommit hem efter en vecka i Österrike, gu vad jag har saknat henne! Är iaf delägare i hennes UF företag nu. Heja Ebba!!

Nu sitter jag och pyslar med datorn och pluggar lite kemi. Hoppas på att även klara g nivån denna gång och inte bara vg ovh mvg. haha.

Dags att kila

puss på ljumsken// frida

Hemma igen!

Efter en dags slit ute på landet är jag hemma igen. Inte roligt! Tömde sjöbon, grävde upp slangar i marken, byggde båt tält och blev lerig. Sjöbon ska rivas under vintern för den har gjort sitt och sen byggs det en ny större tills i vår. De är nice!



Hejdå gamla sjöbod!


Nu måste jag sätta igng och plugga igen, har kemidugga på tordag!

puss på ljumsken// frida

RSS 2.0