smile!!

JAG HAR EN ROSA DIGITALKAMERA!!!!

The Catch!

I lördags var jag och tittade på när Damlandslaget spelade en scrimage emot ett gäng SMM's spelare. Tanken var att de skulle spela emot SMM's u15 lag. Men pga personalbrist så blev spelarna ersatta av några u19 och u17 spelare. Även Kaj Rogner, SMM's u15(Även HC i STAFF) coach såg vi ombytt till både linje, QB och LB... härligt härligt.
Tjejerna spelade faktist väldigt bra. Det var ju självklart en stor skillnad fysiskt.
Defensivt hade tjejerna knappt en chans men de visade fortfarande att de tog rätta vinklar och förstod spelboken.
Offensivt så spelade man väldigt bra, två personer som lyste upp denna dag var bl.a. SMM's QB Marianne Gimhag, som denna dag fick spela emot sin egna bror Jonas Gimhag.
Marianne visade att hon kunde vara en ledare på plan trots att hon bara är 14 år gammal.
En annan spelare som jag tyckte såg ut som ett framtids löfte var U86:ers WR Frida Engström.
Jag blev förvånad när jag fick syn på denna tjej, hon måste ha varit minst 180cm lång. Tja hon var längre än många i killarnas lag. Hon har väldigt mycket potential för framtiden.

Utdrag från TheCatch.Webs.com

Jag kan ju säga att jag ganska väldigt otroligt glad!!:D

smileyface!

Jag kan ju säga att sommarjobbet blir bara sjukare och sjukare, idag fick vi gå hem klockan 12, fem och en halv timme för tidigt. För att de regna så vi får jobba in de någon annan gång. Förslaget på när vi skulle jobba in dessa timmar var på onsdagar, roligt för då kan jag inte. Jag vill inte heller jobba på vad som egentligen ska vara min helg de är ju bara cp om jag ska behöva jobba då också! Aja, så ligger de till med de iaf. Inte roligt. Dagen spenderades istället hemma jag har sett tre filmer och sovit ikapp. Jag var på tjejmiddag hos Katarina igår. Kvällen var jätte rolig men den kunde ha slutat på ett optimalare sett men när nånting händer ska man göra sitt bästa för att fixa de, även fast de betyder att du kanske inte får de slut du vill ha.

Nu sak jag iaf äta middag var nere och handlade på Ica idag så nu finns det lite mer hemma. Jag köppte även jätte mycket frukt!! Mmmm...


Puss på ljumsken!! /Fridge

smile

Sommarjobbet visade sig vara lättare än vad jag trodde. Har nu fattat varför folksommarjobbar i komunen, haha. Sen visade de sig att de var riktigt härliga människor som jag jobbar med också så det kan säkert bli kul. Bland annat Isabell som jag känner sen innan men också Mattias och Boman och en till som jag inte kommer ihåg namnet på menmen. Sen har vi den lilla saken vad man nu ska kalla honom, han har hittills fått ett antal smeknamn får se vad det blir till slut, haha. Idag sprang jag också in på raddiohandlaren i Knivsta för att titta om min mobil hade skickats dit och de hade den inte men han skkulle försöka fixa de tills imorron. JIPPI!! Jag får äntligen tillbaka min telefon igen, undra hur länge jag kan ha kvar den denna gång. Hoppas det blir längre än förra gången bara. Men det var inte det viktiga, utan de viktiga var att jag hittade en underbar digitalkamera, knallrosa med 10megapixlar. Den var helt underbar ska försöka fixa en bild på den tills imorron men jag kommer inte ihåg vad den heter så jag får taa och gå förbi radiohandlaren ytteligare en gång. Med en sån i min hand  så kommer antalet bilder på bloggen deffinitivt att öka!!

puss på ljumsken// fridge

Tillbaka hemma!

Halloj igen! NU är jag tillbaka hemma igen från mina äventyr. Den här gången slutade de på sös med en totalt inkompetent läkare. Jag har antagligen fått en stressfraktur till fast nu på andra benet. Känns ju väldigt bra. Även tummen har tagit stryk. Roligt värre, ne nu ska jag vila och ta de lugnt men inte helt jag ska träna rehab denna gång och simma och cykla och sånt så att de inte kommer som en chock för kroppen nästa gång. Jag ska vara fit for fight till DUKES. Jag har iaf haft sjukligt roligt men jag har också saknat människor här hemma. Skönt att komma hem och ta det lite lugt trots de att sommar jobbet börjar imorron men jag ska inte klaga, jag får ju pengar för de. Och de ska gå till axelskygg, hjälm, hanskar och antagligen lite till till amerikanskfotbollen. Fick även mina betyg idag VG och MVG i alla ämnan de gillas. JAg fick även de officiella brevet från celsius som säger att jag börjar där i höst. UNDERBART! Ne nu kan jag inte skriva mer för min tumme börjar göra sjukligt ont.

puss på er iaf// fridge

RSS 2.0