Jag överlevde!!

Jag är så sjukt lättad så att det inte är sant, jag klarade av veckan!! Detta vr trots det faktum att jag hade feber både onsdag, torsdag och fredag, men de gick. Proven gick också jätte bra och jag är så sjukt stolt över mig själv! JAG GJORDE DE!!

Igår var det amerikanskfotbollsträning som gällde och gud vad bra de går. Visst så finns det andra i laget som sjukt mycket bättre än mig men jag känner hur allt bara går bättre och bättre. Sen är de ju alltid kul när man får komplmanger av tränaren. haha.

Sen stressade jag som tusan för att komma hem, äta, duscha, på med klänningen, möta kompisar och sedan till min pappas 50års fest.  Klänningen köpte jag föresten tidigare på dagen, innnan träningen. Jag har varit på väg att köpa den innan, på grund av påtryckningar från Christoffer men de har inte blivit av och det är jag ganska glad för. För när jag hittade den idag var den nedsatt från 599kr till 179kr. Snacka om att jag var glad! Den är helt underbar, ska se om jag får in nån bild på den under dagen. Festen blev iaf jätte bra, med många roliga tal och de var jätte roligt att Samantha och Ebba var där. De gjorde kvällen väldigt mycket bättre även fast dom sprang och serverade lite. Ne allt blev jätte bra!

Nästa helg så ska ag servera på en annan fest, vet inte riktigt vems de är men de ska bli roligt. Det roligaste är att jag får 500kr för det. Det vill säga attt jag kan lägga undan dom till Österrike istället för att spara på månadspengen. Det är as bra!

Idag tänkte jag att jag skulle försöka ta mig in till stan för att träna. Det är gratis på SATS, men eftersom att jag har varit sjuk så har jag inte kunnat utnyttja det. Men jag måste köra en gång iaf. Sen ska jag plugga kemi för jag måste få koll på den typ nu så det är bara att göra.

De va väll allt för nu, puss på ljumsken// frida

inte rätt tid!

Jag håller på att bli sjuk!! Det får jag verkligen inte bli, då vet jag inte vad jag tar mig till. Jag har redan tillräkligt mycket att göra. Nationella i matte B imorron, biologiprov på fredagen, pappas 50års fest på lördag och dubbel träning, jag måste vara frisk helt enkelt. Så idag ska jag lägga mig i tid och se till att vara utvilad och frisk tills imorron. Känns som jag har pluggat matte hela dagen också, fast nu går de jätte bra så då är de riktigt roligt!

Jag har inte tid att sitta mer framför datorn nu, puss på ljumsken// frida

skynda skynda!!

Idag försov jag mig så pass mycket att jag hade 15 minuter på mig innan tåget gick, snacka om att jag stressade, men jag hann. Dock hade jag migrän, kände mig as skabbig och var trött och hungrig som bara den. Sen när jag kommer till skolan så visar det sig att vi även har håltimme fram tills 10:10 jag blev sjukt sur, men satte mig och pluggade lite. Dagen blev bara bättre och bättre, några få saker förvånde mig mycket, andra inte alls. När skolan var slut så var de födelsedags fika hos Artis för författaren av Nalle Puh som skulle ha fyllt 127år igår. Trevligt var det iaf. Sen åt jag hamburgare i skolan till middag och gick runt och tittade lite på öppet hus och sedan tog jag mig hem. Nu ska jag bita ihop och köra igenom läxhögen och lite sådant.

Jag måste bara tilllägga att det inte finns något äckligare än folk som snackar skit. Folk fattar inte att snacka skit om någon inte sänker den man pratar om utan bara en själv. De finns inget äckligare och jag hoppas att folk skulle kunna lära sig de för deras eget bästa. Ja, jag erkänner jag kan snacka skit om folk ibland, men jag gör allt jag kan för att låta bli. För jag vet att jag inte mår något bättre av de.

puss o kram// frida

hoppa högt och skrika av glädje!

Jag är sjukt glad nu!!! Jag fick tillbaka mitt tyska prov VG+, jag är så sjukt stolt så jag vet inte vad, jag har varit glad hela dagen bara för provet och lite till, hah. Biologi redovisningen gick ochså sjukt bra!! Jag kom ihåg allting och jag svarade på alla frågor utan några problem. Happyhappyhappy!! Stog och pratade med lite folk innan då Helgi gjorde ett väldigt roligt uttlande; amerikanskafotbollsspelare behöver ingen hjärna! haha de ska han få ångra. Labbade med honom sen, jag kan ju säga att mina kunskaper inom kemin just nu inte är direkt på topp men jag ska plugga i helgen, måste ta mig igenom denna vecka först. Men de ska gå och efter de kommer jag att vara sjukt glad för jag kommer att klara de!

Nu ska jag än en gång plugga, byebye// frida

pluggpluggplugg

Igår va de som sagt amerikanskfotbolls träning. De var faktist riktigt kul även fast jag blev ensam tjej och kände mig ganska mobbad, haha. Men de är sånt som ändras. Kan ju också säga att jag inte är van med så sjukt mycket råhumor, men jag får väll leva med de. Gud vad dålig jag kände mig på vissa övningar, de va nästan skrattretande, iaf armhävningarna, men de kommer övas upp kan jag ju bara säga. Efter träningen så duschade jag, eftersom att varmvattnet är trasigt i området där vi bor. Sen fick jag skjuts ner till centralen av coachen och tog tåget hem.

Sen åt jag mat, pluggade tog de lite lugnt. Jag vet inte vad jag ska säga mer om kvällen än att det var riktigt kul. Kom dock inte hem förns vi klockan sex, ja på morgonen, efter en liten tupplur.

Idag har jag sovit och tagit de lugnt, städat mitt rum, tvättat och pluggat. Rolig dag liksom men jag väntar mig inte så mycket mer  av söndagar.  Imorron är det skola igen, har redovisning på  biologiiuppsatsen vi skrev innan jul. Sen har jag också nationellt prov i matte B, biologiprov, matte C läxa, fysikläxa och kemiläxa. Rolig vecka gott folk. Så jag måste tyvärr lämna datorn nu och sjunka in i skolböckrnas värld igen, deprimerande tanke.

puss o kram // frida

160109

Kan ju börja med att säga att träningsvärk är inget att skratta åt. Jag har enligt Saras uttalande sett ut som en gravid kossa när jag går ner för trappen de senaste två dagrna och det är inte okej. Men snart lär de bli bra iaf hoppas jag på de.

Vi hade läxförhör på biologiläxan idag, jag hade missat att vi skull ha ett förhör men jag kunde allt ändå. Stolt, haha! Hade jag bara  gjort hela kemiläxan också hade skoldagen varit fulländad, men man kan inte få allt här i världen.

Vid luch gick jag och mötte mamma vid hennes jobb och gick sedan mot stationen. Skulle till sthlm för interjuv iaf, jag som hoppades på Uppsala men så kan det va. Så jag åkte två våningståg till Stockholm med mamma. Och gud vad jag hatar dom tågen, det är trångt, lågt itack (kan också bero på att jag är ganska mycket längre än en medel svensk, men åndå), det var skramligt, man måde riktigt illa och det var absolut ingen plats att tala om för fötterna. Ne, dom tågen gillar vi inte! Sen kom jag till intejuv vid tre precis, pappa var sen som vanligt och kom inte förens kvart över men det var inget oväntat. Allting gick bra bortsett från att jag hade missat att fylla i två papper, aj! Men jag ska fylla i dom under helgen och sen skicka dom på måndag.

Sen åkte vi hem, mamma, pappa och jag, och åt sushi, namnam! Sen har jag tagit de lugnt under kvällen, tittat på "Let´s dance", "Samantha" (ett nytt sjukt bra program) och avslutade kvällen med "Run away bride". En bra kväll helt enkelt. Imorron har jag amerikanskfotbollsträning, men jag vet inte riktigt vad jag hittar på efter det.

puss så länge// frida

smile!

Mina dagar är riktigt bra. Tyska provet gick riktigt bra och allt var bara kul. Samantha var på riktigt bra humör, jag med vilket gjorde dagen ännu bättre. Sen slutade jag vid 13:30 då satte jag mig och pratade med Helene och company. Gud vad skön den tjejen är. Sen plockade jag ihop mina grejer och träffade Samantha och gick ner mot stan. Gick runt där ett tag, sa hejdå till henne och träffade sedan Ebba. Gud vad glad jag blir av den tjejen, det är helt sjukt. Vi hade de as mysigt, först fika på storken, men enligt mig var priset på mocha ett rån så jag tog en cookie och vatten och gick senare upp till Barista och köpte, riktigt god och billigare mocha. Mums fillibabba! Sen strövade vi omkring i staden och hade de trevligt. Fy vad jag hade saknat Ebba, det var helt sjukt, kunde inte göra något annat än att le. Kan ju säga att få träffa Ebba gjorde min dag tusen gånger bättre än vad den redan va.

Jag måste bara säga att jag har världens underbaraste kompisar. Dom är så sjukt underbara så att det inte är sant. Att jag har folk som er vid min sida gör mitt liv så otroligt mycke bättre och underbarare att leva!!

Efter bar det av hemmåt där maten väntade, sen pluggade jag lite, eller jag läse lite i "About A Boy" som vi läser på engelskan. Jag har lovat mig själv att jag ska göra en kick ass book report på den och lämna in. Jag ska ha ett MVG i engelska för ja vet att jag kan så det är bara att lägga manken till. Sen fyllde jag i ansöknings blanketterna till utbytesstudent i USA. Jag ska på interjuv imorron. Hoppas de går bra, tror att det kommer att göra de men man kan aldrig så noga veta. Först och främst måste jag iaf ta reda på var interjuven är om den är i sthlm eller i Uppsala. En dåligt förberedd Frida? Svar: Japp! Men det kommer gå bra i iaf.

Nu ska jag sova så att jag inte ser ut som jag vet inte vad imorron så puss på ljumsken// Frida

träningsvärk på G!

Jag var inte direkt aktiv på matten iaf, men det får man ta ibland. Först var jag bara trött, sen började de gå bra, sen kom jag på att jag inte såg vad som stog på tavlan, så då var det bara att springa upp och hämta glasögonen. Men jag överlevde lektionen iaf, och det är ju nästan huvudsaken.

När skolan var över så pratade jag en snabbis men Erik, sen begav jag mig ner mot stan i sällskap med Max och Albin. Trevlig, trevligt. Dom följde mig faktist hela vägen till Centralen vilket var en mycket trevlig överraskning. Sen var de hem och äta sen iväg på brottar träning med fotbollen.

Sjukt jobbit var det, men gud vad bra träning!! Tyckte jag och Ida utgjorde ett bra par! Ne de var en riktigt rolig träning. Tråkigt bara att Malin stukade foten, hon får läka ihop. Jag kan ju bara säga att jag kommer att gå som en man imorron, känner värken redan nu. Men det är så det ska vara, ibland iaf.

Jag måste säga också att jag har människor som gör mig otroligt glad, och mina dagar otroligt mycket bättre och att jag är otroligt tacksam för de!!

Nu kallar min läxhög! Puss på ljumsken// frida

YES!

Äntligen, jag har gjort mitt prov i nationalekonomi nu!! Tog nästan tre timmar och jag kan ju bara säga att jag skrev alldeles förlångt men men, hellre för långt än för kort. Men nu är jag så sjukt trött så att det inte är sant. Och min sam-lektion är inställd så jag har håltimme, har Matte C om en timme och jag är så inte pepp.

bye for now // frida

bättre och bättre!

Dagarna blir bara bättre och bättre. Det känns otroligt skönt! Och tisdagen, veckans värsta dag har passerat och jag har haft riktigt kul. Allt flyter på. Oj vad jag gillar att täffa nya människor, specciellt dom som man ser hela tiden men aldrig pratar med. Men de ändras hela tiden, idag träffade jag fyra nya människor, som är otroligt trevliga och det gör mig sjukt glad. Min kalender är underbar, jag har äntligen lyckats göra de jag försökt göra ganska länge nu, jag har tagit kontrollen och det är underbart!

Fick tillbaka mitt engelska prov idag 1,5 poäng ifrån MVG gud vad sur jag blev, men ändå det är ändå bra jobbat. Jag gillar inte sättet vi får lära oss engelska i skolan, iaf  inte på de nationella programmen. Att läsa en text sen komma ihåg specifik fakta lär iaf inte mig mer engelska. En typisk fråga som skulle kunna komma på vårat prov är till exempel, vilket år skädde rånet som gav upphov till stockholmsyndromet?. Ni ser, de är ren fakta, dom som får bra betyg på proven är de som ha bra när minne och bara för att man har bra närminne ska man inte få bra betyg i Engelska, så är det bara. Men jag pratade med läraren  och han höll med mig och forstog precis vad jag menade. Så vi pratade lite och han berättade att undervisningen skulle vara mer på de viset under vårterminen vilket gjorde mig väldigt glad och lättad.

Ne den här dagen var underbar!! Imorron har jag prov i national ekonomi och jag har sten koll på allt, de är sjukt skönt. Ne, just nu trivs jag sjukt bra i mitt liv.

puss på ljumsken // frida

en bra dag!

Idag var en så där bra dag då allt flöt på som det skulle. Tyska provet blev flyttat än en gång och tack gode gud för de. Jag hade glömt böckerna i skåpet under helgen så jag hade inte haft möjlighet att plugga nånting. Även fast jag gjorde ett litet försök med att vara på skolan redan halv åtta för att plugga. Visst det gick bra men man behöver mer än en timme på sig. Sen hade vi svenska och jag lämnade in min underbara bokrecention (vet inte hur det stavas). Sen kemi och efter det slutade vi fysiklabrationen var inställd (Och märk att jag skriver laboration istället för labb, för labb är faktist en fågel, interskämt) Så vi slutade 12:25 underbart, samma tid som jag gick upp igår, konstigt. Sen gick jag på stan med Samantha, hon köpte sin mocha men jag avstog de, inga sötsaker, onyttigheter eller mocha på ett tag nu. Jag ska vara duktig. Sen åkte jag hem, köpte en ny kalender som är underbar. Man ser hela veckan. Jag behövde de så att jag kan planera ordentligt. För just nu finns det iingenting som mitt liv behöver mer än lite struktur och en riktigt bra frisör. Jag måste göra nånting åt mitt hår nu. Det är inte okej och sjukt slitet. Jag som trodde att de var okej att föna håret varje morgon men nu är det slut på de. Inpackning två gånger i veckan, fixa klipptid, inga värmesaker i håret, träborse istället för plasborste. Och för ovanlighetens skull så är det mamma som har bestämmt det. Och tack för de för då behöver jag inte betala för nånting av de.

Efter mitt kalender inköp ringde Ebba och underande om vi kunde ses men de gick ju inte då jag precis skulle ut och träna. Vilket var sjukt tråkiigt, jag hade verkligen velat träffa henne idag, men man kan inte ha allt, så är de.

Nu har jag kommit ut från duschen och tar en paus från pluggandet, ska ner och äta vilken sekund som helst.

Jag har också kommit på att min blogg är sjukt tråkig. Jag måste in med fler bilder och fixa en ny design. För den jag har nu är inte riktigt okej.

Nu är maten föärdig så puss på  ljumsken// frida

movie time :)

Karin kommer hit nu! Jippi! Ska se "Georgia Rule" ännu en gång underbart!!

home again!

Nu är jag hemma igen efter gymmet, gud vad skönt det är! Gjorde av med 450 kalorier idag bara på crossrailen och löpbandet, nice. När jag kom hem var julgranen borta också. Känns nästan skönt att julen är över faktist, vilket känns lite konstigt men skönt. Men ja ska försöka få tag på Ida strax men först ska jag prata med Sara som äntligen har kommit  från Egypten!! Och Lisa är också hemma nu!! Sjukt underbart!!!!

Sen måste jag också delge lite detaljer från gårdagen. Svenskan var inställd så jag och Samantha gick ner till stan och köpte mocha och semla, otroligt gott!! Men lyckad som jag är måste jag såklart tappa årets första semla lite surt men Samantha orkade inte äta upp hela hennes så jag tog imot den med ett leende. Jag hade inte ens hunnit äta upp hälften innan jag tappade den. Men som jag säger om de mesta det kommer nya chanser, livet är inte över än. Jag tror faktist jag kommer att få tillräkligt med semlor i mitt liv iaf. Sen böt jag mitt USB minne som det blev kortslutning i dagen innan och gick till Stadium för att prata med dom. Den oranga färgen på deras kassar hade färgat av sig så mina vantar var oranga. Mina favoritvantar! Men jag får iaf en ganska bra ersättning, 50% på det jag köpte. Det vill säga 250 kronor i handen. De kanske låter sjukt mycket för ett par färgade vantar men min gammelfarmor hade stickat dom och det går inte riktigt att ersätta. Även fast dom vantarna inte går att ersätt för mig, finns det inte så mycket dom på Stadium kan göra nu mer än att ta bort påsarna och ge mig lite ersättning. Men aja, sen tog jag bussen till JB där jag träffade Ebba och satt med på hennes svenska lektion. Gud vad löst de va kan jag ju bara säga. Inte som på Katte heller. Hade jag tagit med mig en kompis som inte ens gick på skolan vet jag inte riktigt vad dom skulle göra. Iaf inte som deras lärare gjorde, han brydde sig knappt. Så jag satt med under lektionen och sen åkte vi tillbaka ner på stan. Jag träffade väldigt mycket människor jag känner, kännde vilket var riktigt roligt. Orkar inte sitta och räkna upp alla då dom är mer än 15pers. Ebba och jag tog vår vanliga runda in på hemköp och sedan mot någon av bänkarna i forumgallerian. Alltid lika mysigt! Efter det så gick vi runt ett tag på stan och sen åkte vi hem till Ebba där vi lyssnade lite på musik och jag fixade mig för att gå till Chrisoffer.

Jag kom till Christoffer vid halv åtta, sen som vanligt skulle ha varit där vid sju, menmen. Hos Christoffer väntade förstås han själv, Wille, Viktoria, Bec och Carmen as mys!!! Vi åt god mat och efterrätt. Sen tittade vi på The Ring, sjukt läskig men nu har jag sett den iaf. Ska bara klara av att se på tvån när jag har samlat mina krafter igen så att jag än en gång kan slå mina händer för ansiktet så hårt att jag får ont i näsan. Vid halv tolv fick vi skjuts in till centralen av Willes pappa, tacktack! Efter det tog jag tåget hem och som vanligt träffar jag stammis kunden på 00:13 tåget på fredagar, Philp. Så jag pratade med honom under tåg resan. Han betalade också min biljett, tack! Efter tåget stannat i Knivsta och vi hade hoppat av stog vi också kvar och pratade. Jag måste säga att Philp måste vara en av de trevligaste människorna på Katte !! Sen skiljdes vi åt och jag promenerade hem. Tog ett tag att somna då jag gång på gång skrämde upp mig själv men jag somnade väll nån gång vid tre eller så.

Det var min dag de, han med riktigt mycket grejer och jag är väldigt nöjd med dagen!! Jag har varit så sjukt glad denna vecka så att det inte är sant och det finns ingenting bättre än att vara glad om jag ska vara ärlig! Så nu ska jag sprida lite glädje, puss på ljmsken // frida

happy:D

Idag var ännu en underbar dag. Denna dag innehåll bland annat en liten fördelsedags middag för självast Christoffer och den var riktigt trevlig.

Men nu måste jag sova, ska gymma och träffa Ida imorron, hurra!! puss på ljumsken//frida

haha!

Kunde inte sluta skratta, min lillasyster kom just hem från en gudtjänst. Hon ska konfimera sig i sommar. Vet ni vad hon nästan skriker ut när hon kommer hem. "Jag blir så sjukt irriterad på att allt handlar om gud", sorry Julia men du kom faktist från en gudtjänst, i en kyrka.  Jag kanske inte ska hänga ut henne mer men det var en av de  konstigaste komentarerna jag har hört från någon som frivilligt går till kyrkan.

Mitt USB minne som jag fick i julklapp pajjade just, det blev kortslutning, roligt. Nu ska jag hitta på ett nytt sätt att få min bokrecention till skolan men det ska nog gå.

Imorron ska jag också göra mitt första besök på jb, ska bli kul att träffa lite folk som gick i min klass i mellanstadiet. Kände liksom att det var dags att ta mig dit nu, har tänkt på de utan att göra nånting av de sen i höstas nu, men nu blir det av. HAPPYFACE!!

Jag kan inte heller sluta längta till Österrike, kommer att bli så sjukt underbart!!!!!! Förstår ni att jag betalar 500kr för att åka till Österrike en vecka, med mat, flyg, säng allt inräknat. Det är sjukt underbart!!!

Med alldeles för många utropstecken i detta medelande avslutar jag nu, puss på ljumsken// frida

Underbart!!

Idag har varit en sjukt bra dag!! Jag frös inte nånting om mina fötter när jag gick till skolan idag tots att det var 10 minus när jag lämnade huset. Jag älskar sönder mina UGGs!!!! Finns ingenting som är mer underbart att värma kalla vinterfötter i.

Sen började lektionerna, först Engelska, med den nya engelska läraren. Hon var jätte duktig på engelska, men det finns någonting om henne som gör att jag inte gillar henne. Kan vara för att hon underskattar klassen, okej det finns dom i klassen som är sjukt dåliga på engelska. Men också de som är bättre på engelska än vad de är på svenska. Visst, det är säkert ett av de svåraste förhållanderna det finns att undervisa under men jag tycker samtigt att nivån på svårigheten i undervisningen kunde ha varit ett snäpp högre. Jag tror faktist att de skulle hjälpa fler i klassen än vad de skulle själpa folk. Men jag ska samtidigt inte dömma ut henne helt, jag har trots allt bara haft henne en lektion. Men iaf.

Tyskan blev inställd också eftersom att nästan hela klassen missuppfattat att provet var idag och inte på måndag. Det var underbart!! Så jag spenderade rasen med Henric först sen med Nicole. Måste säga att det var en av de roligaste och mest intresanta håltimmarna på länge.

Matten sattes också igång idag. Jag börjar nu på matte C. Gud vad underbart det är att jag kommer att vara färdig med min matte i tvåan. Detta betyder att jag kommer ha tid över för att skriva in mig på universitetet i trean och det betyder att jag kommer att inneha ett kårleg i trea, jag säger bara underbart!!

Efter skolan gick jag på stan med Samantha. Vi köpte Mocha på Barista, som var helt underbar! Sen Gick vi och letade reda på ett par löparbyxor åt mig. Äntligen har jag hittat ett par som passar, inte ser ut som god knows what och har alla smågrejer jag vill ha. Så dom blev köpta direkt kan jag ju säga. Efter ett tags till spanande på stan skildes vi åt och jag åkte hem. När jag kommer hem så upptäcker jag att jag har glömt nycklarna hemma, och ingen är hemma sp jag var utelåst. Efter en halvtimme kom min pappa, äntligen. Han hade lånat en bil av bilhandlaren som han ville provkör ordentligt. Så vi åkte en sväng och gud vad jag gillar den bilen!! De är en volvo XC60, och är underbar!

Nu ligger jag på sängen och har precis ätit. Jag måste säga att dagen har varit fulländad och att jag har haft så sjukt kul!! Men jag tror inte jag hade varit lika glad om inte gårdagen varit lika perfekt. Jag fikade och tittade på film med Malin, Thea, Helena, Joakim och Daniel. Det var så sjukt kul så att det inte va sant. Ne det här kan nog bli en sjukt bra vecka och det ska jag se till att det blir. Inget cryface här inte!!

Puss på ljumsken // frida

Aj!

Kan ju bara säga att min rumpa dödar mig! Vet inte om jag har sträckt den eller nått eller om det bara är träningsvärk. Ont gör det iaf.

Kan någon förstå mig när jag säger att jag blir extremt otaggad på attgå upp när temperaturen är 11 minusgrader. Det är sjukt kallt. Men idag måste jag upp iaf, skolan börjar. Inte jätte roligt men det får gå.

puss på ljumsken// frida

OMG

Jag har sjukt mycket träningsvärk!! Min rumpa är stel som jag vet inte vad och mina armar lika så. Så det blir lugnt på gymmet idag. Får köra kondition istället. Sen har jag fys träning ikväll så om jag skulle köa styrka nu skulle jag inte klara av att vara md på träningen ikväll.

Efter gymmet ska jag ner på stan och kolla lite, ska köpa vinterskor, måste ha ett par som är varma nu. Tror att jag kö på nått uggsliknande det är de som är varmast iaf. Ska bara hitta några som är snygga och har bra kvalitet. Sen ska jag köpa svarta tyg skor, en t-shirt och äntligen mina löpar byxor.

Ne nu ska jag ner till form, puss på ljumsken// frida

Life goes on

Snacka om att jag var trött imorse!! Helt sjukt! Men jag lyckades iaf vakna i tid till matchen även fast det inte riktigt gick som jag ville. Jag blir sjukt på mig själv när jag vet att jag kan ta en boll, jag vet hur jag ska göra men ändå gör jag det inte. Men jag vet att det beror på att jag inte har stått i mål sen slutet på september. Då är man ringrostig om jag säger så. Men vi kom till sisst trea i gruppen eftersom att vi vann sista matchen med 5-0. Men jag måste faktist säga att tjejerna som var ute på planen, det vill säga inte jag som stog i mål. Gjorde ett otroligt bra jobb!!

När jag kommit hem så åt jag middag, pluggade lite och nu sitter jag och tittar på top model, ny säsong idag!! hahah, ja jag
är beroende.

top model kallar, puss på ljumsken// frida

full speed!

Kan ju börja det här inlägget med att säga att jag ändrade mig angående film val igår och såg Georgia Rule. Den var hur bra som helst!! Från början skulle jag ha sätt båda men så blev det inte jag pluggade matte istället.

Dagen började med att jag gick upp, big suprise men ändå. Sen gick jag med pappa till stationen för han skulle fylla på sitt tågkort så att jag kunde använda det idag. Efter det gick jag direkt till gymmet och smart som ag är hade jag glömmt mitt frikort hemma så det var bara att gå och hämta det. Efter det gymmade jag i en och en halv timma. AS SKÖNT!! Sen var det bara att springa hem för att duscha och byta om sen in till Sthlm. Träffade Sara, Empo, Lina, Maria och Isbelle på tåget också, trevliga tjejer! Sen skiljdes vi åt i Sthlm och jag tog Roslagsbanan till Tibble. Herregud vad roligt det var med åter träff!!! Först fikade vi sen gick vi till Tacobar och åt en Nachos tallrik. Jag som var as hungrig åt även en cheesburgare. Tjockis jag vet men varför inte unna sig lite av livets goda, haha. Ska inte skriva så mycket mer om den nu, gör ett ordentligt inlägg imorron istället.

På vägen hem träffade jag tjejerna som jag åkte med in till stan igen, lite läskit men otroligt trevligt. Sen åkte jag hem och så Definitly, Maybe med mamma och pappa. Denna film var inte riktigt lika bra som den som jag såg igår men helt klar godkänd.

Nu måste jag sova ska upp 06:20 imorron, för att åka till Gimo på fotbollscup. Ska faktist bli as kul!! Önska laget lycka!

Puss på ljumsken // Frida

Let´s go!

Gårdagen var verkligen händelselös, jag tog det bara lugnt, slutförde en uppgifterna till en bok vi ska ha läst i skolan, inläming andra veckan efter lovet. Otroligt skönt! Senare på kvällen kom Julia hem med två av sina konfakompisar. Dom satt och pratade till halv tre, jag blev sjukt irriterad. Men sen blev dom tysta iaf så att jag kunde somna.

Idag börjde jag med att baka otroligt goda choklad muffinsar, det blev as goda!! Sen åt jag frukost och gick och solade. Efter det gick jag iväg på min fotbollsträning, de gick riktigt bra faktist plus att de var roligt så, en bra träning. När träningen var slut gick jag tillsammas med Isabelle till Form, hon skulle möta sin pappa och jag skulle fixa ett frikort. När jag kom dit träffade jag också Emma, hon hade varit på ett spinningpass. Efter det kunde jag inte hålla mig och gick in och gymmade. Måste få lite ordentliga muskler innan säsongen börjar så det var bara att köra. Sen gick jag hem och åt middag, klyftpotatis med kött och svampsås och fruktsallad till efterrätt. Riktigt gott!! Nu ska jag titta på film, tror att det blir "Definitly Maybe" den verkar as bra.

Imorron ska jag börja dagen med att gå och gymma,efter det ska jag till Sthlm på konfaåterträff! Gud vad jag har saknat människorna från konfan, det är helt sjukt!! Det går inte en dag utan att jag tänker på de, och hur underbart allting va!!

Just nu känns det bara som att jag saknar alldeles förmycket, jag saknar Lisa som är i Pourtugal, Sara som är i Egypten och Ebba som är i Åre. Jag saknar Amerikanska fotbollen och träningarna, jag saknar vanliga fotbollen. Som sagt alldeles för mycket. Men jag vet att dessa saker och människor kommer jag att få igen och det känns underbart. De stämmer så otoligt mycket att man vet inte hur mycket man värdesätter någon eller någont förns det är borta,och det är otroligt synd.

Ne nu ska jag bege mig in i filmens värld, ha det bra så länge, puss på ljumsken// frida


Happy face!!

Mina vantar ligger hemma hos  Katarina!!!!!!! Jag ä så sjukt glad så att det inte är sant! Jag var så ledsen igår för att jag trodde jag hade tappat dom att jag grät men dom är återfunna, JIPPPIII!!! Jag har också glömt att tacka alla underbara tjejer som var på middagen för att ni gjorde middagen så sjukt underbar, speciellt Katarina som var den som drog i trådarna, TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!! (och natt) haha

Idag åker Sara till Egypten, fy tusan vad jag kommer sakna henne, speciellt då hon är den som är helt införrståd i en lite konstig situation som jag har hamnat i nu!! Jag vet inte om jag kommer att klara att inte prata med henne innan skolan börjar. Men det får lösa sig, Sara ha det underbart i Egypten, och kom hem hel och frisk. För gör du inte det vet jag inte vad jag ska ta mig till!! ÄLSKAR DIG!!(utan fjortisljud). Ebba åker också bort idag, till Åre den lycko osten, jag vill också till Åre, kommer sakna henne grymmt mycket också, men jag vet att jag kommer att kunna ringa henne, då hon fortfarande befinner sig inom landets gränser.

Idag var jag och åkte skidor i Romme, jag det ligger sjukt långt bort men det är lite av en tradition i våran familj. De är gången kom också delar av familjerna jag var i Vemdalen med förra året också vilket var mycket trevligt. Det ända som inte var trevligt var kyan det var 9 minusgrader där, vilket gjorde att jag inte ens kunde röra mina tår efter tre åk. Och då skämtar jag inte. Det var lite för kallt för tt åka skidor i men det gick. Hade velat åka snowboard men pappa och mamma bestämde sig för att eftersom att jag fått nya stavar var jag tvungen att prova dom idag. Så jag åkte skidor. Jag ser faktist inte så mycket glädje att åka skidor i så pass korta backar som det är i Romme, för åker man ordentligt är iaf jag nere på tre minuter eller så. Efter det ska man stå och vänta in folk, sen stå i liftkö i tio minuter efter de åka upp för liften och sen åka ner. Hela de här kalaset tar cirka 20 minuter och av dom tjugo minuterna så åker du skidor endast tre. Där för tycker jag att det är roligare att åka snowboard på små ställen. Då tar det iaf lite längre tid att åka ned. Visst dom som åker skidor bra får vänta ite men inte så mycket. Så det är enigt mig mer värt. Men man kan inte ha allt, elleer hur är det dom säget.

Sen på vägen hem stannade vi på nått outlet i Avesta, Julia köpe skidhjälm och glasögon.Sen skulle vi äta på vägkrogen, men gud så äkligt det va!! Först tog jag spagetti och köttfärssås, men det var så äkligt att jag gick tillbaka med det. Och fick en hamburgetallrik istället. Det var inte heller gott, men är man hungrig så är man. Nöden har ingen lag. Sen tog vi oss hemmåt och pappa hämtade min telefon!! Äntligen har jag fått den!! Och den är perfekt gud vad glad jag är för den!! Så det kanske inte ha varit så svårt att lista ut vad jag gjorde under kvällen, flytta kontakterna, vilket är drygt men nu är det äntligen gjort!! Muisken fylls på imorronbitti! Sen under kvällen pratade jag lite med Ma,x också, haha det är ganska konstiga samtal vi har, måste jag säga men ack så roligt. Sen tittade jag igenom nya HM katalogen och hittade mycket fint blev väldigt sugen på att eställa lite grejer, orkar inte rikigt vänta tills de har kommit ut i affärerna men vi får se. Det finns ingenting värre än när saker som man har bästallt inte passar.

Jag ska också gratta CHRISTOFFER som fyller 17 år idag!! Klockan passerade just tolv så. GRATTIS SNYGGO!! :D

Nu ska jag sov så god natt, gott folk //frida

Glömde

Igår träffade jag också Cilla!!! Gud vad glad jag blev!! Jag har inte täffat henne på tre år eller nått sånt och innan dess hade vi väll inte pratat på tre år eftersom att klassen splittrades och vi hamnade i olika klasser, vilket inte var så roligt. Men  nu blev det en liten reunion, vi kom också överens om att vi skulle träffas igen. JAJAJA!!! 

HAPPYFACE!! :D

Gott nytt år allihopa!!

Gud vad jag gjorde mycket igår, haha, hade så sjukt kul så att det inte är sant. Detta var helt klart den bästa nyårsaftonen hittils bortsett från att jag tappat bort mina favoritvantar och skämde ut mig lite, men ingenting som jag inte kan leva med. Ne, gårdagen var underbar. Sen vid klockan kvart över tre eller så, så hade alla åkt hem, jag gick upp till Sara och hämtade min väska och tog bussen hem eftersom att jag inte orkade sova i stan. De ända jobbiga me bussen var att den stannade vi AR, dvs underfär 4,5 km från mitt hus så det var bara att gå, men det är ingenting som jag inte gjort förut dock ska jag se till att vara lite mer klädd efter vädret nästa gång. När jag kommer hem går både mamma och pappa upp och frågar mig hur det är, men det gick bra ändå, tack vare min promenad.

Nu ska jag gå ner och äta frukostt sen ska jag plugga och sen får vi väll se vad som händer lite senare.

Puss på ljumsken// frida

RSS 2.0