pluggpluggplugg

NU orkar jag inte mer jag måste sova. Visst jag har inte pluggat riktigt så mycket som jag borde ha gjort men jag har all tid i världen på att förbättra de sen. Mitt vanliga mobilnummer är tillbaka också!!!!!!

Idag slutade jag vid halv tolv. Så då gick jag till mammas jobb för att hämta pengar för jag skulle få ett par gladiatorsandaler. På vägen till tåget köpte jag dom och dom är helt perfekta. I mörkt skinn och helt vanliga inga krusiduller bara vanliga och otroligt sköna precis som jag vill ha mina skor. Underbart! Sen åkte jag hem åt mat, pluggade packade och åkte på friidrottsuttagningen till katte- skrapan kampen men de gick ju lagom bra. Jäv*a benhinnor. Fy tusan vad sur jag blev. Jag kan fortfarande inte springa och allt är bara upp och ner. Jag skojar inte när jag säger att jag inte överlever om jag inte får springa. Jag måste springa jag måste röra på mig. Sen åkte jag hem igen och satte mig och pluggade. Sen kom pappa hem med en ny HD tv och blueray dvdspelare. Han var as nöjd iaf även fast jag tycker att de var extremt onödigt. Varför behöver vi en ny tv om den andra fungerar. Svaret är enkelt, de behöver vi inte.

Men två mega tabbar gjordes iaf idag. Detta pågrund av CP tåg och dålig planering. Jag skulle ha åkt in på kombats möte in för kampen men detgick inte för tåget kom inte, jippi! Så nu ska jag leta redan på Nicole de första jag gör imorron så jag kan hitta något attt hjälpa till med iaf. De gör mig ganska sur att jag missade mötet så. ÅÅÅHHH!! Sen så kunde jag inte gå och titta på min amerikanskfotbollsträning för att jag var tvungen att sitta hemma och plugga. Hatar när sånt händer! Och jag vet att det enbart är för att jag har ett arsel på att planera, eller jag planerar bra jag måste bara lära mig att fullfölja allt jag skriver upp.

Ne nu ska jag sova, de första jag ska göra imorron är att sitta och plugga kemi under idrottslektionen eftersom att jag ändå inte kan vara med, roligt, roligt.

Puss på ljumsken// frida

PS imorron berättar jag hur jg blev modell och också varför jag valde att sluta med de DS

åhh

All denna kemi håller på att gå mig upp i huvudet jag håller på att bli galen. Plus att jag har benhinneinflamation så jag kan ju inte sitta still direkt. Sen blir jag bara mer och mer beroenda av munkar jag säger bara got to stop, till den. Ne nu ska jag plugga vidare, buhhuu!

/frida

upside of life

Just nu mår jag riktigt bra. Jag har koll på min ekonomi igen efter de att min väska blev stulen, med massa i och jag mår bara helt anmälnt bra. De från igår har lagt sig lite även om komentarer fälls med jämna mellanrum. Men så är de, de är mitt liv och jag får väll helt enkelt ta och stå ut med de.

Vi, jag och min syster letade igenom våra förälders gadrober efter jeans jackor och vi hittade en som var så sjukligt snygg så det finns inte. Älskar de, och den ska garanterat slitas med hälsan. Idag köpe jag också ett par svarta shorts och dom är så sjukt underbara så det finns inte någonstans ska ta och köpa beigea också senare, eller om sex dagar. Beigea shorts, med uttal a la frida och gladiator sandaler, samt lite t-shirtar och linnen. As nice!!

Det är ju bara lite irriterande att pappa ska ta så fasligt lång tid på sig för att skicka in försäkrings pappena! Han har även missat grejer som jag måste skriva dit men han vill jag inte visa dokumentet. Roligt roligt. Jag lovar att det hade gått  ganska mycket fortare om jag helt enkelt gjort de själv. Men de får jag ju inte göra för pappa.

De han har missat är:
- Make up store produkterna fick jag som betalning för ett modelljobb så det finns det inget kvitto på
- Minneskortet i telefonen står inte med
- Att jag skulle sova i en annan komun hos Ebba, finns inte de med så får jag inte ersättning för kontanterna

De måste stå med annars vet jag inte vad.

Nu ska jag återvända till böckernas värld och plugga kemi. Puss på ljumsken// Frida

-

Jag tvivlar helt ärligt på att du vill mig något som helst bra.

o yeah!!

Säger bara att jag är så otroligt nöjd just nu! Jag höll de jag hade lovat mig själv! Jag satte 86% av extrapoängsförsöken, dvs jag träffade gaffeln. Missade endast en, kan ju säga att jag är nöjd med allt. Hela laget gjorde en riktigt riktigt bra match. Matchen slutade typ 50-0 har inte riktigt koll men bra va de iaf.

Kvällen spendrades hos Ebba. Gud vad jag har saknat henne ändå hade vi inte varit utan varandra i mer än typ en vecka. Älskar dig EBBA!! Hon är en av världens mest underbaraste människor, litar på henne i alla lägen! Underbart!!

Vid klockan halv tolv bar de av hemmåt igen. På vägen hem träffade jag massa knivsta människor. Bland annat Sara Blom, lika glad som alltid! Vi tog senare sällskap hem och hade en liten trevlig pratstund. Älskar när man träffar människor som man inte har träffat på år och dar men fortfarande kan prata om allt. Sara är en sån människa, vi har inte lekt som man sa då, på mer än vad kan de vara, säg, 7 år. Men ändå känns det fortfarande som om jag har känt henne för alltid. Reunion time!

Ne nu ska jag sova har plugg dag imorron om man säger så! Puss på ljumsken// frida

hemkommen

Har precis kommit hem från skjutbanan gick helt okej iaf. Har inte skjutit på jätte länge men lyckades pricka in tre 5,1 iaf. Det vill säga mitt i prick. Men som sagt jg behöver nog skjuta lite fler gånger om man säger så. hah.

Imorron är de gametime. Gissa om någon är peppad!! Nu ska de funka! Det är dags och visa varför det är jag som kickar!

Puss på ljumsken// frida

Jag vill bort!

Jag vill bara här ifrån!! Det första jag tänker på när jag kommer in genom dörren är hur länge jag ska behöva stanna. För vaje steg jag tar vill jag bara ut, ut, ut mer och mer! Jag trivs inte och skulle göra mycket för att slippa stanna här!

socialt handikappad!

Föreställ er livet utan en fungerande mobiltelefon, jag kan ju bara säga att det är fruktansvärt! Just nu är den tom på pengar men jag vill inte fylla på heller utan istället så ska jag fylla på mittt gamla kort så jag kan få tillbaka mitt gamla nummer igen och börja använda mobilen som normala människor. För just nu är det inte okej! Jag är helt ärligt socialt handikappad!

Men en sak finns de som är positiv iaf. Förra matchen (AF) fuckade ju upp mina sparkar. Men när jag kom hem så började jag tänka igenom allt och vad jag gjorde annorlunda och så vidare. Jag kom fram till att de ända som var annorlunda var vart jag siktade någonstans. Jag provade igen på träningen idag. Och ändrade på siktet. Och de fungerade, jag träffade varenda en!! Fatta att en så skitsak kan ändra så mycket. Jag behövde bara ha en fast punkt långt bakom målet så gick de alldeles lysande! Synd bara att jag inte fattade att det var de som var felet i början men de är som man säger man lär sig av sina misstag och så gör också jag!  I hegen är det match igen, kom och titta vetja, vi ska göra allt för att spela en otrolig match och sätta Västerås på plats!

13:00 Gränby sportfält
Uppsala vs. Västerås


Idag har jag som sagt haft träning. Efter träningen åkte jag hem till Samantha och åt middag och väldigt god efterrätt!! MUMS! Sen tittade vi på film, Vicky, Christina, Barcelona. En enligt mig riktigt bra film! Härligt med en mysig tjejkväll! Imorron ska jg träffa Lisse. Otroligt underbart, längesen vi träffades ordentligt!! Jag måste träffa Ebba också, jag saknar henne så att jag blir galen, alldeles förlänge sen nu! Inte okej! Men jag kan ju inte få tag på nån pga min cp telefon! Så jag får väll ringa direkt hem till henne och fråga om hon vill leka, som man gjorde när man var liten. Jag är jätte ovan med att ringa direkt hem till folk de känns bara så konstigt, vet inte iktigt varför menmen.

Nu ska jag iaf sova, mycket!! Puss på ljumsken// frida




inte mina egna ord

Historisk trippel
I helgen som var tog Uppsala 86ers som förening en trippel genom att vinna med sitt U15-lag mot Gefle, U17 vann mot Örebro och Seniorlaget vann mot Ystad.

I U17s match blev skrev vi in historia då det var första gången som en tjej gjorde poäng för föreningen i en officiell match. Frida Engström gjorde 5p iform av sparkade extrapoängförsök.

Nu på lördag, den 16/5 är det dags för vårt U19-lag att på allvar kliva in i leken då man spelar sin första match för säsongen mot gästande Jamtland Republicans. Gränby sportfält klockan 15.00. Väl mött!

//Coach Jonas Lindgren



Kan ju bara säga att jag är otroligt nöjd! Nu tar vi och sätter nästa på arslet också!!

Design

Hej på er! Kunde inte motstå frestelsen att skriva ett inlägg!
Som ni ser har jag (Lisa Hannerz) suttit och designat lite på Fridas blogg.
Jag är fortfarande inte klar utan har en hel del kvar att göra.
Tills dess så spana in min blogg!

http://lisahannerz.blogg.se

tjingeling!

o yeah!!

Riktigt bra dag kan jag ju bara säga!! Allt går min väg! Underbart!

Imorgon är de skol DM i innebandy, så dit ska jag. haha, sen ska jag på samtal med syon på celsius skolan mitt på dagen. Men de ska nog gå.

Sen är de bara torsdagen kvar och sen är de landslagsläger och sen är det seriepremiär.  Jag kan ju bara säga att jag är på väg att skjuta genom taket. hah underbara liv!!

puss på ljumsken// frida

på toppen, och siktar högre!

Jag mår så sjukt underbart nu så det finns inte. Mitt liv är underbart! Jag har min premiär match i amerikanskfotboll på lördag!! Jag förväntar mig stöd på lektarn! Fatta underbart, jag är så sjukt taggad så det finns inte. Sen är det även landslagsläger i helgen. Träningen för övrigt går sjukligt bra och jag har laggt på vikter på varenda sak på gymmet. Med skolvalen går de också as bra. Jag har kommit ett steg närmare den största dröm jag någonsin har haft och jag börjar inse att de faktist inte är en omöjlighet. Men jag tänker inte avslöja den, den drömmen är min och bara min.

Ebba jag måste säga att jag älskar dig iaf även fast du har pms ibland!

Puss på ljumsken// frida

RSS 2.0