Hemma igen!

Nu har jag återvänt till verkligheten. De första jag gör när jag kommer hem är att städa hela rummet. Så sjukt skönt att nån gång få de gjort och gjort ordentligt. Har dammat allting och damsugit hela rummet och packat upp allting. Kvällen ska andvändas till att pluggas. För smart som jag är tänkte jag skjuta upp läxorna till onsdag, torsdag, fredag, och vad händer då om inte att jag blir sjuk. Saken är den att jag inte längtade efter att åka upp till åre och även i början ville jag bara därifrån. Men nu längtar jag tillbaka sjukt mycket. Men de kommer flera år och helt klart flera åre resor.


En sak som jag är rikitgt sur på att de är färre träningar på amerikanskfotbollen igen. En gång på hela veckan. Det är inte riktigt okej. Jag vill träna mer!! Ganska mycket mer!! Fotbollen har iaf kommit igång ordentligt vilket är jätte skönt. Men ändå om man lägger ihop träningarna för amerikanskfotbollen och fotbollen så är det fortfarande inte tillräckligt. Jag måste fixa ett gymkort igen och det är snabbt men jag vet e tusan hur de ska gå till. Ska prata med pappa. Får köra med att dom faktist fick betala 500kr för husnyckel som julia tappade i Åre och jag tycker då att jag borde kunna få ett gymkort för 400kr eller vad de kostar. Hoppas!!

Jag kan ju också säga att jag blir galen på att de tar så lång tid att få svar om interjuv på upplands idrottsförbund. Jag har gått och varit så sjukt nervös för de så länge nu okej de är inte jätte länge men de känns som århundraden. Det är sällan jag är nervös men jag har aldrig varit så här nervös för någonting i hela mitt liv. Det är helt sjukt. Jag vet inte vad jag gör om de inte fungerar så jag har struntat i de och satsar allt för att komma in. De kan gå, de ska gå, de måste gå!

Puss sålänge// frida

roligt värre!

Jag har blivit sjuk. Har fått både alfa streptockocker och beta streptokocker. Det vill säga två sorters halsfluss samtidigt. Men jag har ändå haft tur i oturen jag har varit frisk alla fina dagar. Sen får jag börjar träna redan efter fem dagar istället för tio som är det vanliga. Men eftersom att jag är så pass vältränad så är de annat som gäller. Tur i oturen som sagt.


Puss i ljumsken// frida


ÅRE!

Hej allihopa!
Jag är som sagt i åre nu och har inte haft jätte bra kontakt med internet därav det dåliga uppdateringen. Jag har det iaf jätte bra. Vädret här uppe är sjukt bra och backarna har varit helt tomma fram tills idag. Lilla världscuppen körs nu så de kanske är därför det blivit lite tjockare i backarna. Som sagt allt är bra här uppe.

Men de finns saker som jag saknar väldigt mycket. Jag saknar träningarna jag saknar alla underbara kompisar. Men jag kommer ju faktist hem på söndag så jag borde kunna lugna mig lite men det går inte särskillt bra. Nu ska jag ut i backen igen så ni får ha de jätte bra.

Puss på ljumsken // frida

Nu bär det av

Nu åker jag med familjen till åre en vecka. Visst det ska bli skönt att komma bort ett tag men jag är fortfarande inte glad över att jag missar träningar. Men det kan jag inte göra nånting åt nu, det är som de är. Jag får visa vad jag går för sen iaf. Men jag missar en träning i ridhuset med amerikanskfotbollen vilket suger. Även fast allt hästskit inte var jätte fräscht så vad det en riktigt bra träning. Menmen det är en träning kvar med de när jag kommer hem.

Nu ropar mamma så jag måste sringa, puss på ljumsken // frida

sovmorron

Gud  vad skönt jag har sovmorron idag till klockan ett, sjukt skönt och sjukt välkommet. Spelade upplandscuppen igår i fotboll. Gick kankse inte jätte bra men jag måste säga att vi gjorde en riktigt bra insatts. Vi har inte haft en ända utomhusträning än inte ens på grus. Vi har bara haft en träningsmatch på storplan. Inte jätte bra förutsättningar kanske men vi kommer igen, med lätthet!

Skulle också hämtamin mobiltelefon igår också men den hade hamnat i fel låda hos radiohandlaren så den hade inte ens blivit inskickad till lagning. Inte roligt. Men som tur är så har jag köpt den i Knivsta och på den radiohandlaren tar dom ansvar när nått inte går som de skulle så dom åkte direkt till verkstan i Uppsala och den är första prioritet där. Så jag får tillbaka den antingen idag eller imorron. Jag längtar!

Sen åker ju jag till Åre på söndag så jag hinner med både amerikanskfotbollsträning och träningsmatchen i fotbollen på lördagen. Det är jag otroligt glad för. Det finns ingenting jag hatar med än att missa träningar, jag känner mig skyldig typ. Nu när jag är borta missar jag två träningar för amerikanskafotbollen och tre för fotbollen. Inte riktigt okej enligt mig. Men jag får köra MAQ träning varje dag så kompenserar jag lite iaf.

Sen är det fyra veckor kvar till Österrike gud de känns helt sjukt, tiden går försnabbt. Det är sex och en halv vecka kvar tills nästa landslagsläger. Jag längtar sönder mig själv! Fy tusan vad jag vill spela!! Längtar efter sommar för då kommer grästider och fler träningstillfällen. Och mer AMERIKANSKFOTBOLL!!

Nu ska jag ta och dra mig upp ur sängen och äta frukost sen ska jag duscha och efter de plugga och först efter det är det dags för skola. Puss på ljumsken//frida

P.S.
Min tumme funkar igen, UNDERBART!
och min skolsyster är väldigt konstig! D.S.

söndag

Den här helgen har varit as bra. Precis lagom! Okej jag kanske har sovit lite för mycket men jag kommer iaf vara pigg i skolan imorron. I fredags var det party som gällde först var jag i Lurbo och efter det åkte jag in till stan och träffade Lydia och kopisar till henne. En as bra kväll helt enkelt. Visst hade det varit as skönt att komma hem lite tidigare än vad jag gjorde men det var okej iaf. Sov fyra timmar sen åkte jag iväg på amerikanskfotbolls träning. Lika kul som vanligt. Sen åkte jag hem och träffade Lisa, sen sov jag. Sen gick jag upp igen tittade på "Tillbaka till kärleken" riktigt bra film. Sen sov jag lite till och när jag vaknade igen var det söndag. Först fotbollsträning efter det åkte jag med pappa till stadium och intersport för att köpa knäskydd och en mössa att ha under hjälmen så att håret inte åker fram. Det slutade iaf med att jag kom hem med knäskydd, mössa, coachtejp, flecetröja och vantar. Hihi nice. Nu är det en vecka kvar tills dess att jag åker till ÅRE. Längtar som bara den.

Nu ska jag plugga, ha de jätte bra gott folk// frida

Hemma dag!

Det blev en hemma dag idag. När jag vaknade mådde jag så sjukt illa så att det inte var sant. Och ännu roligare är de att jag så fort jag äter nått onyttigt, godis, chruncy liknade får jag kvällningar, men nyttiga saker går ner utan problem. Lite efterdyningar från lägret antaglingen, jag har väll vant min kropp till ett minimalt socker intag. Visst de kanske bara är bra men ändå.

Dagen ska iaf andvändas till att plugga. Sen imorron har jag uppsats prov i svenska, på torsdag har jag matteprov och på fredag biologi prov. Roligt värre men det ska gå. Jag har iaf kontroll på läget nu så.

Ne nu ska jag gå ner och hämta ett äpple till, puss på ljumsken // frida

Det gick vägen!

Jag är så sjukt nöjd med mig själv så att det inte är sant!! Det gick otroligt bra på lägret och så mycket som jag lärde mig är ju helt stört. Kan ju med lätthet säga att jag nu kan spela amerikanskfotboll på en nivå som jag trodde var långt borta. Ne, sjukt nöjd är jag helt enkelt. Nu är jag också officiellt med i det svenska damlandslaget i amerikanskfotboll. UNDERBART STAVAR MAN DET!! Sen att människorna i laget är helt underbara och så sjukt sköna människor gör ju inte att jag trivs sämre, haha. Sen gjorde vi maxtest också eller iaf i som inte hade gjort det innan och det är jag också sjukt stolt över, jag tog 105kg i knäböj. Jag som bara trodde jag skulle klara 80kg max. Ibland kan jag överraska mig själv och så också här.  BIG SMILE!

Idag var jag och andra sidan ganska trögstartad, med träningsvärk i helt kroppen och då menar jag det. Inte de lilla jag har klagat om tidigare utan big time. Men vid lunch var allt i ordning. Och mitt humör var på topp trots verken i kroppen. Inte ens falska människor kunde idag förstöra de och det kan jag säga är ovanligt. Ne jag kommer att sväva vidare på mitt moln några veckor framöver med ett stort smile. Jag har också just lyckats komma i fas med pluggandet så jag mår sjukt bra!!

UNDERBART!!!!!


Sen har jag ansök till Celsiusskolans Elitidrottsprogram till tvåan. Och eftersom att jag nu har landslagsmeriter har jag förtur till de platser som finns. HAPPY FACE! Sen fick jag mamma att skriva på ansökan också. Så äntligen får jag ägna min tid åt något jag älskar över så mycket annat, SPORT! Jag pratade med syon idag med och om jag gör rätt val så kommar jag att å full naturbehörighet. Ett krav från mamma och pappa. Men det är ingenting jag hade tänk att vara utan iaf. Ne just nu är jag nöjd, nöjd med mig själv och nöj med mitt liv. Det var lite förlång tid sen jag var det men nu har jag hittat tillbaka. UNDERBART!!

Nu väntar faktiskt sängen så puss på ljumsken// frida


Jag skakar seriöst!!

Jag är så sjukt nervös så de finns inte, och när jag är nervös blir jag stressad och är jag stressad så äter jag, illa! Men vadå det kan nog behövas nått extra kilo under de kommande dagarna. Jag får ta och börja och äta lite mer normalt när jag kommer hem. Hahah ja, ibland reagerar jag lite konstigt på saker och ting, menmen hade jag varit normal hade de ju bara varit tråkit. Även fast de inte kommer att vara särskillt kul när jag rullar nedför gågatan men ändå. Ne, men jag ska helt enkelt ha en riktigt sjukt bra helg! Så alla hemma i Uppsala får klara sig utan mig men de dör nog ingen av. Nu måste jag fortsätta packa och sen ska jag plugga och duscha och efter det är de sängen som gäller. Jag beslutade mig att lämna in miin labbraport på måndag men med lite snack ska nog även de gå. 

Jag träffade Ebba idag också underbart har inte träffat henne på alldeles förlänge men nu va de storken som gällde, MUMS!! Ebba är verkligen en såndär underbar  människa som är ja helt enkelt underbar. Jag älskar verkligen de människor som finns i mitt liv och kunde inte bett om bättre så jag är stört nöjd!!

Ha de bäst underbara människor, för de ska jag, puss på ljumsken// frida

Jag vet, förlåt!

Jag är sämst i världen på att  uppdatera men det ska det bli ordning igen på! Hänt otroligt mycket de senaste dagarna men det roligaste av allt måste vara att jag på fredag drar iväg på LANDSLAGSLÄGER!!!!! i amerikanskfotboll!! oyeah!! Jag är så sjukt taggad så det finns inte, ska bli underbart och jag ska fixa en plats som starter, hur de nu ska gå men det måste gå för jag vill att det ska gå, ska iaf göra allt jag kan och lite till!! Jag känner inte att jag kan skriva mer nu för jag är helt i extas!! SJUKT UNDERBART!!

puss på ljumsken// frida

RSS 2.0